Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiga: Za agresivitu v spoločnosti a atentát môžu politici, médiá a tretí sektor

www.slovanskenoviny.sk/rss Ľudové tribunály, dávanie ľudí do basy a obrazne povedané – vešanie, toto nie je v poriadku, hovorí Peter Žiga. Povedal jasne svoj názor na to, akým mechanizmom vytvorili isté kruhy atmosféru v spoločnosti, ktorá viedla až k atentátu na premiéra. Kto môže za atentát? Poverený predseda NR SR Peter Žiga jasne povedal, kto podľa […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ľudové tribunály, dávanie ľudí do basy a obrazne povedané – vešanie, toto nie je v poriadku, hovorí Peter Žiga. Povedal jasne svoj názor na to, akým mechanizmom vytvorili isté kruhy atmosféru v spoločnosti, ktorá viedla až k atentátu na premiéra.

Kto môže za atentát?

Poverený predseda NR SR Peter Žiga jasne povedal, kto podľa neho môže za zvýšenú agresivitu v spoločnosti. Sú to niektorí politici, médiá a tretí sektor. Tieto kruhy otvorene hovoria, že voľby – parlamentné aj prezidentské, nedopadli „tak ako mali“. Je to ich osobný názor, ku ktorému sa však pripájajú častokrát aj médiá. V kombinácii s protestami na námestiach sa vytvorila podľa Žigu agresívna atmosféra, v ktorej bolo už len otázkou času, kedy príde k nejakej tragédii. Ľudové tribunály, dávanie ľudí do basy, „vešanie“, toto nie je v poriadku, hovorí politik Hlasu.

Dobrý a zlý kandidát

Peter Žiga upozornil, že od začiatku bol verejne pretláčaný naratív, že sú tu tí dobrí a správni, ktorí majú voľby vyhrať a potom sú tu nesprávni a zlí kandidáti. Dobrým a správnym, jediným „prijateľným“ kandidátom bol v prezidentských voľbách napríklad Ivan Korčok.

Poverený predseda parlamentu sa vyjadril aj k svojmu odchodu zo Smeru do Hlasu. Prízvukuje, že vzťahy medzi ním a členmi Smeru sú dobré. Jeho osobný vzťah k premiérovi je výborný, hovorí dokonca o kamarátskom vzťahu.

/ ereport.sk /

Príspevok Žiga: Za agresivitu v spoločnosti a atentát môžu politici, médiá a tretí sektor je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie