Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Získajte Renzo v Binance launchpoole

Binance, popredná kryptomenová burza, oznámila spustenie nového Launchpoolu, ktorý používateľom umožňuje získať tokeny Renzo (REZ) pred ich oficiálnym zalistovaním na burze. Tento Launchpool poskytuje jedinečnú príležitosť pre investorov, ktorí chcú diverzifikovať svoje portfólio a zúčastniť sa na nových projektoch v rámci ekosystému Binance. Renzo (REZ) je inovatívny protokol, ktorý sa zameriava na spätné odbery likvidity […]
Menej ako 1 min. min.

Binance, popredná kryptomenová burza, oznámila spustenie nového Launchpoolu, ktorý používateľom umožňuje získať tokeny Renzo (REZ) pred ich oficiálnym zalistovaním na burze. Tento Launchpool poskytuje jedinečnú príležitosť pre investorov, ktorí chcú diverzifikovať svoje portfólio a zúčastniť sa na nových projektoch v rámci ekosystému Binance.

Renzo (REZ) je inovatívny protokol, ktorý sa zameriava na spätné odbery likvidity v rámci ekosystému EigenLayer. Tento protokol umožňuje držiteľom ETH získať vyššie výnosy v porovnaní s bežným stakingom ETH. Užívatelia môžu vložiť ETH alebo tokeny zastupujúce staked ETH (napríklad stETH od Lido) a získať ekvivalentnú hodnotu v tokenoch ezETH, ktoré odrážajú odmeny získané z decentralizovaných služieb využívajúcich EigenLayer pre ekonomickú bezpečnosť.

Launchpool funguje na princípe stakingu, kde používatelia uzamknú svoje kryptomeny (v tomto prípade BNB alebo FDUSD) na určitú dobu, aby získali nové tokeny. V prípade tohto Launchpoolu, ktorý bude trvať od 24. apríla do 29. apríla, môžu používatelia stakovať svoje BNB alebo FDUSD a získať tokeny REZ ako odmenu. Binance plánuje distribuovať 2,5% celkového množstva tokenov REZ medzi účastníkov Launchpoolu, čo predstavuje 250 miliónov tokenov z celkového počtu 10 miliárd tokenov.

Binance tiež zdôrazňuje, že REZ bude zalistovaný s „Seed Tag“, ktorý označuje krypto projekty, ktoré sú ešte vo veľmi skorom štádiu vývoja a môžu byť volatilnejšie a riskantnejšie v porovnaní s inými kryptomenami na burze.

Launchpool nie je len o získavaní nových tokenov, ale aj o podpore inovácií a nových projektov v rámci kryptomenového ekosystému. Binance kontinuálne hľadá silné krypto tímy s unikátnou a inovatívnou víziou a ponúka im platformu na získanie kapitálu a podporu počas ich rastu.

Zdroj: binance

Príspevok Získajte Renzo v Binance launchpoole je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie