Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zistila, že sa v dome hýbe stena. Štyri roky o tom nemali ani potuchy. „A my sa tu krčíme na 50 m2“.

22.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@kids_up_in_here). Našli ste niekedy vo svojom dome skrytú miestnosť? Ukázalo sa, že jedna tiktokerka áno, hoci to ani nečakala. Na čo mohla táto miestnosť slúžiť? Používatelia internetu hádajú a sú prekvapení, že sa niečo také podarilo ukryť. Našli ste niekedy vo svojom dome skrytú miestnosť? Ukázalo sa, že jedna […]
Menej ako 1 min. min.

22.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: tiktok.com/@kids_up_in_here).

Našli ste niekedy vo svojom dome skrytú miestnosť? Ukázalo sa, že jedna tiktokerka áno, hoci to ani nečakala. Na čo mohla táto miestnosť slúžiť? Používatelia internetu hádajú a sú prekvapení, že sa niečo také podarilo ukryť.

Našli ste niekedy vo svojom dome skrytú miestnosť? Ukázalo sa, že jedna tiktokerka áno, hoci to ani nečakala. Na čo mohla táto miestnosť slúžiť?
Foto: tiktok.com/@kids_up_in_here

Kúpa starých domov „s dušou“ môže byť vzrušujúca, najmä ak v nich nájdete niečo, čo nikto nečakal. Pred časom to zistila Američanka Aurora Blazingstar, ktorá zverejňuje obsah na TikToku pod prezývkou @kids_up_in_here. Čo našla?

O štyri roky neskôr posunula stenu a nemohla tomu uveriť. „Musí to byť nejaký bombový kryt.“

V marci 2024 sa Aurora podelila s používateľmi internetu o objav, z ktorého by niektorých ľudí zamrazilo. Počas rekonštrukcie sa totiž ukázalo, že v dome sa nachádza miestnosť, o ktorej predtým s manželom nevedeli, hoci v nehnuteľnosti žili približne štyri roky. Zábery už získali viac ako niekoľko stotisíc pozretí.

@kids_up_in_here

Replying to @ItsSunnyUpHere we seriously had no idea! I noticed once the wall looked weird under the right hand bookcase. I thought he was lazy and running short on drywall.

♬ Hidden silly goose room – Aurora Blazingstar

Keď sa manželia rozhodli vymeniť koberec, náhodou našli sa že jedna zo stien hýbe. Za ňou sa skrývali dvere do tajnej miestnosti. Vo videu si môžete pozrieť, ako presne to vyzerá. V ďalšom videu manželia ukázali interiér miestnosti. – Čo je to? Toto sme v našom dome nikdy nevideli, a to tu bývame už štyri roky. Musí to byť nejaký bombový kryt,“ povedala Aurora.

Internetoví používatelia boli z objavu dvojice nadšení. O svoje domnienky sa podelili v komentároch

Zábery z domu Aurory sa tešili veľkej obľube, pričom používatelia internetu ochotne vyjadrovali svoje názory na objavenú miestnosť. Ukázalo sa, že majú vlastné myšlienky a dohady o tom, na čo mohla kedysi slúžiť.

Ľudia majú také obrovské domy, že si ani neuvedomujú, že majú ďalšie izby, a my sa tu tlačíme na 50 m2.

Miestnosť na pestovanie rastlín alebo úkryt na cennosti či nelegálne veci. Je to istá forma trezoru.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

V dome našla tajnú miestnosť. Všetko si nahrávala na telefón. Scény ako z hororu

Kúpila 250 rokov starý dom a chcela ho zrekonštruovať. To je niečo, čo nečakala. „Úžasné“

The post Zistila, že sa v dome hýbe stena. Štyri roky o tom nemali ani potuchy. „A my sa tu krčíme na 50 m2“. appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie