Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zlaté ruky: Krajská prehliadka ručných prác seniorov v meste Myjava

Blíži sa podujatie, ktoré slávi zručnosť a kreativitu seniorov z celého Trenčianskeho kraja. V pondelok 8. apríla 2024 sa v Kultúrnom dome Samka Dudíka v Myjave uskutoční krajská prehliadka ručných prác seniorov s názvom "Zlaté ruky". Ako informuje mesto Myjava, toto podujatie je iniciatívou Jednoty dôchodcov Slovenska - krajskej organizácie Trenčín (JDS) s podporou Trenčianskeho […]
Menej ako 1 min. min.

Blíži sa podujatie, ktoré slávi zručnosť a kreativitu seniorov z celého Trenčianskeho kraja. V pondelok 8. apríla 2024 sa v Kultúrnom dome Samka Dudíka v Myjave uskutoční krajská prehliadka ručných prác seniorov s názvom “Zlaté ruky”.

Ako informuje mesto Myjava, toto podujatie je iniciatívou Jednoty dôchodcov Slovenska – krajskej organizácie Trenčín (JDS) s podporou Trenčianskeho samosprávneho kraja a v spolupráci s miestnou organizáciou JDS Myjava a mestom Myjava.

Cieľom podujatia “Zlaté ruky” je nielen oceniť a podporiť ručné zručnosti seniorov, ale aj poskytnúť im priestor na prezentáciu ich talentov a diel. Očakáva sa, že na prehliadku príde množstvo návštevníkov, ktorí budú mať možnosť obdivovať rôznorodosť ručných prác – od vyšívaných obrusov cez pletené svetre až po drevené remeslá.

“Je dôležité si uvedomiť a oceniť prínos, ktorý naši seniori prinášajú do našej spoločnosti prostredníctvom svojej kreativity a zručnosti,” povedal predseda JDS Trenčín, Ján Novák. “Toto podujatie nie je len o ručných prácach, ale aj o budovaní komunity a vzájomnej podpore.”

Pripravovaná prehliadka bude zahŕňať aj súťažné kategórie, v ktorých budú môcť účastníci súťažiť o rôzne ocenenia a ceny. Okrem toho budú návštevníci môcť zakúpiť aj niektoré z vystavených prác, pričom získané finančné prostriedky pôjdu na podporu ďalších podujatí pre seniorov.

“Mesto Myjava je hrdé, že môže byť súčasťou tohto podujatia a podporiť našich talentovaných seniorov,” uviedol starosta mesta Myjava, Peter Kováč. “Veríme, že Zlaté ruky budú úspešné a prinesú radosť nielen účastníkom, ale aj všetkým návštevníkom.”

Prehliadka ručných prác “Zlaté ruky” sľubuje byť nielen miestom prezentácie umenia a zručností seniorov, ale aj príležitosťou na stretnutie sa, zdieľanie skúseností a budovanie pevných väzieb medzi generáciami.

Ak ste zvedaví na kreatívne diela a zručnosti seniorov, nezmeškajte toto jedinečné podujatie v Kultúrnom dome Samka Dudíka v Myjave v pondelok 8. apríla 2024.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie