Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zlatý trh a predpoveď cien: Pohľad do budúcnosti

Jan Nieuwenhuijs, renomovaný analytik trhu so zlatom, poskytol fascinujúci výhľad do potenciálneho vývoja cien zlata v nasledujúcich rokoch. Jeho predpoveď viacročného býčieho trhu so zlatom, ktorý by mohol vidieť ceny zlata stúpať až na 8 000 dolárov za uncu, je založená na dôkladnej analýze rôznych faktorov ovplyvňujúcich globálny finančný systém. Nieuwenhuijs poukazuje na nízke percento […]
Menej ako 1 min. min.

Jan Nieuwenhuijs, renomovaný analytik trhu so zlatom, poskytol fascinujúci výhľad do potenciálneho vývoja cien zlata v nasledujúcich rokoch. Jeho predpoveď viacročného býčieho trhu so zlatom, ktorý by mohol vidieť ceny zlata stúpať až na 8 000 dolárov za uncu, je založená na dôkladnej analýze rôznych faktorov ovplyvňujúcich globálny finančný systém.

Nieuwenhuijs poukazuje na nízke percento zlata ako súčasti globálnych medzinárodných rezerv a na veľkosť akciového trhu ako na dva z hlavných indikátorov, ktoré by mohli naznačovať pripravenosť cien zlata na rast. Tento názor podporuje aj nedávny rast cien, ktorý vytlačil ceny zlata z viacročnej konsolidačnej zóny, v ktorej sa nachádzali od roku 2012.

Podľa Nieuwenhuijsa, úroveň zlata, ktorá v súčasnosti podporuje americký dolár, je na historicky nízkych úrovniach. S odkazom na dve predchádzajúce minimá v rokoch 1971 a 2000, ktoré nasledovali viacročné býčie trhy so zlatom, naznačuje, že sme na prahu nového býčieho trhu.

Strata dôvery v dolár, spôsobená faktormi ako zmrazenie ruských aktív v USA a špirálovitý dlh, spolu s neúspešnými pokusmi Federálneho rezervného systému skrotiť infláciu, tlačí centrálne banky k zvyšovaniu svojich zlatých rezerv. Tento trend je zreteľný najmä v prípade Čínskej ľudovej banky, ktorá sa snaží diverzifikovať svoje rezervy mimo amerického dolára.

Nieuwenhuijs tiež zdôrazňuje, že zlato ako percento svetových rezerv je nízke v porovnaní s minulými úrovňami, ale rastie v dôsledku týchto geopolitických a ekonomických faktorov. Tento nárast dôvery v zlato ako bezpečný prístav môže byť kľúčovým faktorom v predpovedanom exponenciálnom zrýchlení cien zlata v nasledujúcich rokoch.

Vzhľadom na tieto informácie a analýzy je dôležité, aby investori a analytici pozorne sledovali vývoj na trhu so zlatom. Svetová ekonomika sa neustále mení a zlato zostáva jedným z najdôležitejších aktív, ktoré môžu poskytnúť stabilitu v časoch neistoty. Pre tých, ktorí uvažujú o investovaní do zlata alebo chcú lepšie pochopiť jeho potenciálne pohyby cien, Nieuwenhuijsova analýza ponúka cenný pohľad do budúcnosti tohto vzácneho kovu.

Zdroj: bitcoin

Príspevok Zlatý trh a predpoveď cien: Pohľad do budúcnosti je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie