Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zloděj v Roztokách dvakrát okradl tu samou ženu. Modus operandi byl pokaždé stejný

První informace o loupežném přepadení v Roztokách u Prahy se ke kriminalistům dostala 26. ledna. V Nádražní ulici si nebezpečný lupič náhodně vytipoval dům, ve kterém bydlí devětapadesátiletá žena, a přes okno se dostal dovnitř. ČTĚTE TAKÉ: Ve Štětí napadl zednickým kladivem své známé. Byla to nešťastná náhoda, kál se muž u soudu „Žena byla tou […]
Menej ako 1 min. min.

První informace o loupežném přepadení v Roztokách u Prahy se ke kriminalistům dostala 26. ledna. V Nádražní ulici si nebezpečný lupič náhodně vytipoval dům, ve kterém bydlí devětapadesátiletá žena, a přes okno se dostal dovnitř.

ČTĚTE TAKÉ: Ve Štětí napadl zednickým kladivem své známé. Byla to nešťastná náhoda, kál se muž u soudu

„Žena byla tou dobou doma a muž po ní požadoval pod pohrůžkou peníze. Poškozená mu ze strachu vydala finanční hotovost v řádu několika tisíc korun,“ řekla mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

O tři týdny později se kriminalistům stejná žena ozvala znovu. „S tím, že neznámý pachatel násilím vniknul do domu, kde se s poškozenou opět střetl a požadoval po ní znovu peníze,“ sdělila Richterová.

I tentokrát žena peníze vydala. Muži odevzdala peněženku, ve které měla přes tisíc korun, a lupič znovu zmizel. V obou případech jde zřejmě o stejného lupiče. Tomu nahrává i fakt, že způsob provedení byl pokaždé stejný. Okradená se nyní bojí další loupeže.

Detektivové pracují s důležitou indicií. Jde o záběry, na kterých je muž, kterého označují za klíčového svědka. „Jeho totožnost je pro kriminalisty důležitá kvůli probíhajícímu trestnímu řízení a mohl by nám pomoci s objasněním. Prosíme muže, který je na záznamu, aby se ozval policii. Stejně tak žádáme další osoby, které ho poznávají nebo mají jakékoliv poznatky k výše uvedeným případům, aby nás taktéž kontaktovaly,“ dodala Richterová.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Usmrtil tři lidi, chystal i masakr v pražském metru. Po dopadení si „lesní vrah“ vzal život

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie