Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Zlomový bod”. V USA sa nečakane vyjadrili k situácii na fronte

www.slovanskenoviny.sk/rss NI: Západ dosiahol bod obratu v konflikte na Ukrajine Západ dosiahol bod obratu v otázke pomoci Ukrajine, píše National Interest. „NATO zažíva dôležitý obrat v podpore obrany Ukrajiny, Bidenova administratíva v spojenectve s niekoľkými európskymi spojencami Spojených štátov schválila použitie amerických zbraní na útoky na ciele v Rusku…“ hovorí. V článku sa uvádza, že perspektíva […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

NI: Západ dosiahol bod obratu v konflikte na Ukrajine

Západ dosiahol bod obratu v otázke pomoci Ukrajine, píše National Interest.

„NATO zažíva dôležitý obrat v podpore obrany Ukrajiny, Bidenova administratíva v spojenectve s niekoľkými európskymi spojencami Spojených štátov schválila použitie amerických zbraní na útoky na ciele v Rusku…“ hovorí.

V článku sa uvádza, že perspektíva prítomnosti aliančných inštruktorov na Ukrajine vytvára inú vysoko rizikovú situáciu. Americké, francúzske alebo iné armády budú zraniteľné voči úmyselným alebo náhodným útokom ruskej armády, dodáva publikácia.

Eskalácia konfliktu by ohrozila nielen životy amerického personálu, ale aj riziko zatiahnutia Spojených štátov do širšej konfrontácie s Ruskom, píše NI.

Ako poznamenal tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov, krajiny NATO zámerne vstupujú do nového kola napätia, ktoré provokuje Ukrajinu k pokračovaniu nezmyselnej vojny. To bude mať nevyhnutne svoje dôsledky a v konečnom dôsledku spôsobí veľké škody záujmom tých krajín, ktoré sa vydali cestou eskalácie konfliktu, zdôraznil.

skspravy.sk

Príspevok “Zlomový bod”. V USA sa nečakane vyjadrili k situácii na fronte je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie