Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zmatky na železnici. Kvůli podmáčené trati u Ústí nepojede řada vlaků, zřejmě až do čtvrtka

Podle aktuálního odhadu Českých drah se provoz na dráze mezi Lovosicemi a Litoměřicemi obnoví ve čtvrtek ráno. Správa železnic na svém webu předpokládá, že trať nebude fungovat až do nedělního večera. ČTĚTE TAKÉ: Nehoda v přímém přenosu. Muž u Mohelnice porušoval předpisy a narazil, lidé mu přejí kriminál Silné deště zastavily v neděli odpoledne provoz na […]
Menej ako 1 min. min.

Podle aktuálního odhadu Českých drah se provoz na dráze mezi Lovosicemi a Litoměřicemi obnoví ve čtvrtek ráno. Správa železnic na svém webu předpokládá, že trať nebude fungovat až do nedělního večera.

ČTĚTE TAKÉ: Nehoda v přímém přenosu. Muž u Mohelnice porušoval předpisy a narazil, lidé mu přejí kriminál

Silné deště zastavily v neděli odpoledne provoz na železnici také mezi Plzní a Starým Plzencem na trati do Strakonic. Trať byla zaplavená, sesunula se půda a na koleje spadl strom. Místo dálkových vlaků jezdí mezi plzeňským hlavním nádražím a stanicí Nezvěstice autobusy, omezení má trvat do pondělního večera.

Voda v neděli večer zaplavila i kolejiště v Poběžovicích na Domažlicku, zasahovali tam drážní hasiči. Provoz by se tam měl obnovit dnes kolem 07:00, uvedly České dráhy.

Část země o víkendu zasáhly vydatné deště a silné bouřky, hasiči kvůli tomu vyjížděli k téměř osmi stovkám událostí. Zejména na jihozápadě Čech se zvedly hladiny řek, na třetím povodňovém stupni i v pondělí zůstává Radbuza ve Staňkově na Domažlicku. V Liberci v neděli blesk zranil skupinu 18 dospělých a dětí ve věku od dvou do 16 let, některé zraněné bylo třeba resuscitovat.

Bouřky mohou podle meteorologů zasáhnout Česko i v pondělí odpoledne, přívalové srážky mohou znovu prudce zvednout hladiny některých řek.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Neštěstí v Liberci. Blesk zasáhl 18 lidí včetně dětí. Zraněné oživovali záchranáři

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie