Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zmiešajte 3 prísady a nastriekajte. Stačí chvíľka práce a nepríjemný problém je zažehnaný. Nestihnete sa unaviť

4.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Svitlana Hulko). Ako sa zbaviť usadenín zo sprchového kúta? Biele bodky, špina a škvrny od mydiel a čistiacich prostriedkov sú skutočnou nočnou morou. Niekedy si so špinou neporadí ani dlhé drhnutie a prípravky zakúpené v obchode. Pomôcť môžu účinné a jednoduché triky. Ako sa zbaviť usadenín zo sprchového kúta? […]
Menej ako 1 min. min.

4.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Svitlana Hulko).

Ako sa zbaviť usadenín zo sprchového kúta? Biele bodky, špina a škvrny od mydiel a čistiacich prostriedkov sú skutočnou nočnou morou. Niekedy si so špinou neporadí ani dlhé drhnutie a prípravky zakúpené v obchode. Pomôcť môžu účinné a jednoduché triky.

Ako sa zbaviť usadenín zo sprchového kúta? Biele bodky, špina a škvrny od mydiel a čistiacich prostriedkov sú skutočnou nočnou morou
Foto: shutterstock/Svitlana Hulko

Nečistoty, vodný kameň, mydlo a iné kozmetické usadeniny sa neusadzujú len v sprchovej vaničke alebo vo vani, ale aj na stenách a skle sprchového kúta. Drhnutie, najmä tvrdou špongiou, na ňom môže zanechať škrabance. Našťastie existujú osvedčené a spoľahlivé triky, ktoré vám pomôžu zbaviť sa aj tých najhorších nečistôt.

Ako účinne odstrániť vodný kameň zo sprchyzo sprchy? Potrebujete 3 zložky

Na internete nie je núdza o triky na čistenie kúpeľne. Platí to aj pre čistenie sprchového kúta. Každý, kto sa s ním musel stretnúť, dobre vie, že kombinácia kozmetiky a tvrdej vody znamená tvrdé usadeniny. So špinou si rýchlo poradíte pomocou jednoduchého odvaru. Nielenže sklo vyčistíte do vysokého lesku, ale tekutina si poradí aj s usadeninami usadenými v skle. Recept na čistiaci prostriedok do sprchy ukázala na svojom TikToku mama_mila_. Budete potrebovať: 1:

pol pohára vody,

pol pohára octu,

1/4 pohára prostriedku na umývanie riadu.

@mama_mila_

Make your shower screens sparkle this mix is my go-to to leave windows + glass inside your home shining Mix: 1/2 cup water, 1/2 cup white vinegar + 1/4 cup dishwashing liquid #cleantok #cleaningtiktok #cleaninghacks #cleaningtips #tipsandtricks

♬ BLK Skinhead – user88785724779

Všetky prísady nalejte do fľaše s rozprašovačom. Stačí nastriekať na znečistené okná, pretrieť vlhkou handričkou, kým sa nevytvorí pena, a chvíľu počkať, kým odvar začne pôsobiť. Následne opláchnite vodou. Nezabudnite odstrániť všetky zvyšky stierkou a sklo utrite do sucha.

Stále sa natieram penou na holenie. Funguje to ako sen.

Funguje to!

Ako sa zbaviť usadenín zo sprchovacieho kúta? Vezmite citrón a soľ

Toto nie je jediný spôsob, ako si poradiť s usadeninami vodného kameňa v kúpeľni. S o niečo menej odolnými škvrnami si môžete dokonale poradiť citrón. Namiesto toho, aby ste vylisovaný plod vyhodili, môžete ho použiť na čistenie. Môžete použiť aj polovicu citróna. Posypte ho trochou soli alebo jedlej sódy a zotrite zvyšky. Vďaka kyseline a soli sa špina rozpustí bez namáhavého drhnutia a zvyšky sa ľahko odstránia. Použite ho na umývanie skla zo sprchového kúta, ale aj batérie a slúchadla.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ocot je minulosťou. Vmasírujte ho do zákutí v sprche a opláchnite. Nečistoty a vodný kameň odpadnú samé

Jednoduchý spôsob, ako udržať sprchu dlhšie čistú bez stôp usadenín

The post Zmiešajte 3 prísady a nastriekajte. Stačí chvíľka práce a nepríjemný problém je zažehnaný. Nestihnete sa unaviť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie