Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zmiešajte ich so soľou a zalejte zmesou octu a vody. Keď to nalejete na špongiu, nebudete tomu veriť

27.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Došiel vám prostriedok na umývanie riadu? Alebo hľadáte ekologické riešenia pre každodenné domáce práce? Ukázalo sa, že ho nemusíte kupovať v obchode. Môžete si ho veľmi ľahko vyrobiť sami doma. Došiel vám prostriedok na umývanie riadu? Alebo hľadáte ekologické riešenia pre každodenné domáce práce? Ukázalo sa, že […]
Menej ako 1 min. min.

27.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Došiel vám prostriedok na umývanie riadu? Alebo hľadáte ekologické riešenia pre každodenné domáce práce? Ukázalo sa, že ho nemusíte kupovať v obchode. Môžete si ho veľmi ľahko vyrobiť sami doma.

Došiel vám prostriedok na umývanie riadu? Alebo hľadáte ekologické riešenia pre každodenné domáce práce? Ukázalo sa, že ho nemusíte kupovať v obchode
Foto: súkromný archív

Namiesto míňania peňazí a kupovania ďalších prostriedkov na umývanie riadu, a tým zvyšovania spotreby plastových obalov, si ich skúste vyrobiť sami. Nielenže ušetríte peniaze, ale zároveň ochránite pokožku rúk pred účinkami silných umývacích prostriedkov. Domáci prostriedok je bezpečný, ekologický a oveľa lacnejší. Ako si ho pripravíte?

Ako vyrobiť domácu tekutinu na riad? Vyskúšajte tento patent a už nikdy si nekúpite hotový z obchodu

Tekutina na umývanie riadu obsahuje povrchovo aktívne látky, t. j. čistiace prostriedky, konzervačné látky a vonné látky. Žiaľ, často sa stáva, že výrobky kúpené v obchode dráždia pokožku a dokonca spôsobujú alergie. Namiesto kupovania ďalších fliaš vyskúšajte tento domáci spôsob prípravy ekologického prostriedku na umývanie riadu. Skvele si poradí aj s tými najodolnejšími škvrnami.

Výroba domácej tekutiny nie je zložitá. Potrebujete len štyri prísady, ktoré máte pravdepodobne po ruke. Vyžmýkajte šťavu z troch citrónov, preceďte ju, aby ste sa zbavili jadierok a dužiny, potom ju nalejte do nádoby a pridajte 100 gramov soli, 50 mililitrov octu a 300 mililitrov prevarenej teplej vody.

TIP! Na rozpustenie soli ju môžete celú dôkladne premiešať, ale lepší výsledok dosiahnete zmiešaním zmesi. Keď je pripravená, jednoducho ju nalejte do fľaše, naneste na hubku a umyte riad.

Existuje niekoľko spôsobov, ako si vyrobiť domáci prostriedok na umývanie riadu. Ak nemáte po ruke citróny, siahnite po iných obľúbených produktoch.
Foto: shutterstock.com/4 PM production

Ako si vyrobíte vlastný prací prostriedok? Je to veľmi jednoduché. Výsledok vás úplne prekvapí

Existuje niekoľko spôsobov, ako si vyrobiť domáci prostriedok na umývanie riadu. Ak nemáte po ruke citróny, siahnite po iných obľúbených produktoch.

Sóda bikarbóna a ocot. Potrebujete dva litre horúcej vody, do ktorej pridáte čajovú lyžičku sódy bikarbóny a čajovú lyžičku octu, potom päť gramov mydlových vločiek a niekoľko kvapiek esenciálneho oleja. Celú zmes dobre premiešajte.

Čajovú lyžičku nastrúhaného mydla rozpustite v pohári teplej vody, potom pridajte polievkovú lyžicu jedlej sódy, ktorá má odmasťujúci a zmäkčujúci účinok. Keď zmes vychladne, pridajte 15 kvapiek obľúbeného esenciálneho oleja. Všetko spolu premiešajte a nalejte do dávkovacej fľaše.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Je čas pripraviť balkón na jar. Tu je zoznam potrebného čistenia

Pred začatím prania pridajte do bubna špongiu. Vyriešite pretrvávajúci problém

The post Zmiešajte ich so soľou a zalejte zmesou octu a vody. Keď to nalejete na špongiu, nebudete tomu veriť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie