Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zmiešajte tieto tri zložky a pite každé ráno. Pôsobí ako prírodný spaľovač tukov

Chcete v lete odhaliť telo? Je najvyšší čas pustiť sa do diéty a cvičenia. Ak chcete urýchliť spaľovanie tukov, pripravte si tento jednoduchý nápoj z troch ingrediencií a kilá poletia dole. Do leta zostávajú už len tri mesiace. Je to posledná výzva, aby ste sa pustili do diéty a cvičenia a zhodili nejaké to nadbytočné […]
Menej ako 1 min. min.

Chcete v lete odhaliť telo? Je najvyšší čas pustiť sa do diéty a cvičenia. Ak chcete urýchliť spaľovanie tukov, pripravte si tento jednoduchý nápoj z troch ingrediencií a kilá poletia dole.

Do leta zostávajú už len tri mesiace. Je to posledná výzva, aby ste sa pustili do diéty a cvičenia a zhodili nejaké to nadbytočné kilo. Schudnúť nemusí byť ťažké. Môžete jesť, čo chcete – pokiaľ budete dodržiavať kalorický deficit.

Cvičenie urýchli spaľovanie tukov a spevní vaše telo. Prvé výsledky zaznamenáte už po jednom mesiaci. Ak chcete byť na leto vo forme, pripravte si tento jednoduchý nápoj, ktorý pôsobí ako najlepší doplnok na urýchlenie chudnutia. Skladá sa len z troch bežne dostupných zložiek. Pozrite sa, ako si ho pripraviť.

Zmiešajte tieto tri zložky dohromady. Pneumatika bude minulosťou

Chia semienka sú skutočnou superpotravinou. Znižujú chuť na jedlo, poskytujú množstvo cenných živín a… urýchľujú spaľovanie tukov. Ich zdraviu prospešné vlastnosti sú známe už roky, ale v poslednom desaťročí sa stali jednou z najvyhľadávanejších potravín.

Pravidelná konzumácia chia semienok dodá vášmu telu množstvo vlákniny, antioxidantov, ako aj omega-3 mastných kyselín, ktoré podporujú správne fungovanie imunitného, nervového a tráviaceho systému. Existuje však jeden produkt, ktorý zvyšuje zdraviu prospešné účinky semienok – škorica, aromatické korenie a výživový doplnok v jednom.

Škorica je aromatické korenie so širokou škálou zdraviu prospešných účinkov. Má čistiace, detoxikačné a antibakteriálne účinky. Málokto to vie, ale malé množstvo škorice v jedle vám dodá pocit sýtosti na dlhšiu dobu a tiež urýchľuje odbúravanie sacharidov v tele. V kombinácii s chia semienkami sa dokonca stáva prirodzeným spaľovačom tukov.

Nápoj z chia semienok – recept

Zloženie:

1 lyžička chia semienok,
čajová lyžička škorice,
voliteľné: plátok citróna.

Príprava:

Prevarte vodu a nalejte ju do hrnčeka. Počkajte, kým sa stane vlažnou.

Pridajte do nej polievkovú lyžicu chia semienok a počkajte 15 minút, kým napučia.

Pred vypitím pridajte škoricu a plátok citróna. Môžete pridať aj lyžičku medu, ale nápoj bude kalorickejší.

Pite na lačný žalúdok, hneď po vstávaní.

Tipy:

Nápoj si môžete pripraviť aj večer, ale pitie vlažnej vody prináša veľa zdravotných výhod.

Nezabudnite, že najdôležitejší je pohyb a zdravá strava. Bez toho nebude fungovať žiadny výživový doplnok.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie