Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zmiešajte toto korenie s vodou a muchy k vám domov už neprídu

V lete sa často stáva, že v byte alebo v súkromnom dome nájdete muchu. Tento nepríjemný hmyz sa dostáva do miestnosti cez otvorené okná, dvere a ventiláciu, bzučí, pristáva na potravinách a je veľmi nepríjemný. Existuje však spoľahlivý spôsob, ako sa mušiek zbaviť pomocou jedinej prísady. Ako zabrániť tomu, aby sa hmyz dostal do vašej […]
Menej ako 1 min. min.

V lete sa často stáva, že v byte alebo v súkromnom dome nájdete muchu. Tento nepríjemný hmyz sa dostáva do miestnosti cez otvorené okná, dvere a ventiláciu, bzučí, pristáva na potravinách a je veľmi nepríjemný. Existuje však spoľahlivý spôsob, ako sa mušiek zbaviť pomocou jedinej prísady.

Ako zabrániť tomu, aby sa hmyz dostal do vašej domácnosti?

Nalepenie pások a pascí je jedným z riešení, nie však najlacnejším. Nie je potrebné kupovať drahé výrobky, keď existuje účinná alternatíva: škorica. Toto korenie je lacné a úplne šetrné k životnému prostrediu.

Muchy sú citlivé na pachy, ale nie sú jediné. Toto aromatické korenie dokáže odpudzovať aj mravce, komáre a túlavé mačky. Stačí posypať prášok na okenný parapet a váš domov bude spoľahlivo chránený pred otravným hmyzom a zvieratami.

Domáci odpudzovač múch

Aj ďalšie korenie pomáha zabrániť vniknutiu hmyzu do vášho domova: kajenské korenie. Hodí sa k mäsu, rybám, strukovinám, polievkam a vývarom, preto sa nachádza na kuchynskej poličke mnohých žien v domácnosti.

Postup varenia je mimoriadne jednoduchý:

Vezmite pohár teplej vody. Pridajte 1 čajovú lyžičku korenia.

Všetko dobre premiešajte a nechajte vychladnúť. Potom tekutinu nalejte do nádoby pomocou rozprašovača. Hotovo!

Prípravok jednoducho nastriekajte na miesta, kde sa muchy najčastejšie objavujú. Zvyčajne sú to dvere, okná a parapety. Charakteristická vôňa kajenského korenia odoženie hmyz a vy nebudete dlho počuť ich nepríjemné bzučanie.

Výbornou alternatívou je eukalyptus alebo mäta. K oknu umiestnite niekoľko kvetináčov alebo na parapet umiestnite voňavé vrecúško.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie