Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zmiešam vodu s octom a opláchnem si vlasy. Nikdy nevyzerali tak dobre

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Inside Creative House). Sú vaše vlasy matné, šedivé a nepríjemné na dotyk? Použite domáce oplachovanie, ktoré si môžete vyrobiť za pár sekúnd. Je účinné, lacné a výsledky, ktoré prináša, sú ohromujúce. Čo potrebujete na prípravu? Sú vaše vlasy matné, šedivé a nepríjemné na dotyk?Foto: shutterstock/Inside Creative House Ocot je […]
Menej ako 1 min. min.

5.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Inside Creative House).

Sú vaše vlasy matné, šedivé a nepríjemné na dotyk? Použite domáce oplachovanie, ktoré si môžete vyrobiť za pár sekúnd. Je účinné, lacné a výsledky, ktoré prináša, sú ohromujúce. Čo potrebujete na prípravu?

Sú vaše vlasy matné, šedivé a nepríjemné na dotyk?
Foto: shutterstock/Inside Creative House

Ocot je výrobok, ktorý sa nachádza takmer v každej domácnosti. Je lacný a má toľko nezvyčajných použití, že je ťažké ich všetky spočítať. Dá sa použiť nielen na varenie, ale aj na čistenie a starostlivosť o rastliny. To však nie je všetko, pretože jablková verzia octu je aj prostriedkom na poškodené a lesklé vlasy. Ako ho používať?

Ocot je dobrý aj na vlasy

Ak ste doteraz používali jablčný ocot len na varenie, je načase to zmeniť. Môžete ho použiť na okamžitú úpravu matných, poškodených vlasov a obnoviť nielen zdravý vzhľad, ale aj lesk. Je to hit domácej starostlivosti, ktorý sa oplatí použiť. Jablčný ocot sa vyrába kvasením jabĺk a preto obsahuje množstvo vitamínov, minerálov a prvkov, ktoré si vaše pramene zamilujú.

Aké sú výhody oplachovania vlasov octom

Jablčný ocot je skvelý a lacný spôsob na vyživovanie vlasovej pokožky.
Foto: Shutterstock/wasanajai

Jablčný ocot je skvelý a lacný spôsob na vyživovanie vlasovej pokožky a vďaka nemu budú vlasy vyzerať zdravšie a menej náchylné na poškodenie. Výraznú zmenu zaznamenáte už po jednom použití a pri pravidelnom používaní budú pramene vyživené, plné lesku a objemu, ale bez nepríjemného krepovatenia a statickej elektriny. Jablčný ocot sa najlepšie používa na oplachovanie vlasov po ich umytí, ale nezabudnite si pred prvým použitím urobiť alergický test.

Ako dlho si necháť ocot na vlasoch? Postupujte podľa týchto krokov

Príprava octovej zmesi na vlasy je jednoduchá a nevyžaduje si žiadne zložité postupy. Stačí si pripraviť 0,5 litra studenej filtrovanej vody, naliať do nej polievkovú lyžicu jablčného octu a premiešať. Potom si vlasy umyte ako zvyčajne šampónom, opláchnite vodou a keď na nich nezostane ani trochu peny, nalejte si na vlasy predtým pripravenú zmes a nechajte ju pôsobiť približne 3 minúty. Po uplynutí tejto doby ju opláchnite a následne použite kondicionér. Zmes používajte pri každom treťom umývaní vlasov a výsledky budú senzačné.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pre srdce, črevá a imunitu. Stačí piť niekoľko lyžíc denne

Zdravý koktail na spaľovanie tukov s jablčným octom a grapefruitom

The post Zmiešam vodu s octom a opláchnem si vlasy. Nikdy nevyzerali tak dobre appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie