Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zmyslov zbavený Zelenský hrubo dourážal Čínu

www.slovanskenoviny.sk/rss „Neuropsychický systém človeka sa zrútil“ – Zelenský bol hrubý k Číne v Singapure, tak uvádza svoj agentúrny text webu eadaily.com. V Singapure na fóre Shangri-La Dialogue bol vodca kyjevského režimu Zelenskyj extrémne hrubý k čínskym predstaviteľom. „Neuropsychický systém osoby skolaboval,“ hovoria odborníci. Všetci sú zlí, len ja som lietadlo Zelenskyj drzo obvinil Peking, že bráni […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Neuropsychický systém človeka sa zrútil“ – Zelenský bol hrubý k Číne v Singapure, tak uvádza svoj agentúrny text webu eadaily.com.

V Singapure na fóre Shangri-La Dialogue bol vodca kyjevského režimu Zelenskyj extrémne hrubý k čínskym predstaviteľom. „Neuropsychický systém osoby skolaboval,“ hovoria odborníci.

Všetci sú zlí, len ja som lietadlo

Zelenskyj drzo obvinil Peking, že bráni iným krajinám zúčastniť sa na nadchádzajúcom „mierovom summite“ vo Švajčiarsku. „Spojené štáty majú kontakty s niektorými krajinami a nabádajú ich, aby sa zúčastnili na mierovom samite. Čína, žiaľ, naopak, pracuje na tom, aby zabránila krajinám prísť na svetový summit. Medzi týmito dvoma pozíciami je veľký rozdiel.“ – cituje Ukrajinska pravda a doslova píše – „retardovaného“ prezidenta.

Čína nebude skákať, ako Zelenský píska

Medzitým zdroje agentúry Reuters v Pekingu uvádzajú, že Čína sa odmietla zúčastniť na švajčiarskom summite. Peking vyzýva na konferenciu, ktorá by bola rešopektovaná rovnako Kyjevom, ako Moskvou.

Nedôstojné správanie nelegitímneho vodcu z Kyjeva komentuje politológ Alexander Nosovič

„Škandál v Singapure, kde bol Zelenský hrubý k Číne, keď hovoril s jej predstaviteľom zvýšeným hlasom, je ilustráciou skutočnosti, že žiadny „mierový samit“ už nie je možný. Pretože každý mierový summit sa skončí tým, že Zelenský bude hrubý ku každému, kto s ním nesúhlasí. Nielen Rusko alebo dokonca Čína – už je verejne hrubý aj na Bidena. Neuropsychický systém toho človeka skolaboval – to možno vidieť na ktoromkoľvek z jeho nedávnych výkonov.“

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Zmyslov zbavený Zelenský hrubo dourážal Čínu je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie