Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Známa markizáčka žije v netradičnom hausbóte

23.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/miriam.kalisova/). Niektorí ľudia preferujú žiť mimo susedov na netradičnejšom mieste. Miriam Kalisová, veľmi známa a svojská tvár TV Markíza, si užíva svoj život mimo civilizácie. Rada totiž žije mimo ruchu veľkomesta. Svoj nádherný zariadený byt v Bratislave vymenila za prírodný hausbót. Miriam Kalisová vymenila nádherný byt v Bratislave za […]
Menej ako 1 min. min.

23.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/miriam.kalisova/).

Niektorí ľudia preferujú žiť mimo susedov na netradičnejšom mieste. Miriam Kalisová, veľmi známa a svojská tvár TV Markíza, si užíva svoj život mimo civilizácie. Rada totiž žije mimo ruchu veľkomesta. Svoj nádherný zariadený byt v Bratislave vymenila za prírodný hausbót.

Miriam Kalisová vymenila nádherný byt v Bratislave za hausbót.
Foto: instagram.com/miriam.kalisova/

Čo je vlastne hausbót?

Hausbót znamená domček na vode. Nie je to teda typický dom postavený na pozemku, ale na resp. pri vode, kde je uchytený a prikotvený.

Miriam Kalisová rada žije v hausbóte pri brehu Jarovského jazera. Má to tam krásne štýlovo zariadené. Žije tam s dcérkou Miou, ktorú má s Miroslavom Šmahelom.

Miriam teraz tiež žije aj s utajovaným priateľom, ktorého oficiálne zatiaľ nepredstavila v spoločnosti. Bolo ho však podľa novinárov vidieť na terase.

Miriam Kalisová sa za snaží žiť v spätosti s prírodou

V centre hausbótu vo vnútri sa nachádza imitácia stromu. Miriam sa za každých okolností snaží žiť v spätosti s prírodou, čoho dôkazom je aj to, že žije v tichu pri jazere. Televízna hviezda dala priestor takémuto životu lebo chce žiť v pokoji a harmónii s prírodou. Niet pochýb o tom, že žije spokojne so svojimi milovanými.

POZRITE TIEŽ AJ: Peter Pellegrini dostal list! Napísal ho sám kráľ Karol III.

Čo má Miriam doma v hausbóte?

Hausbót zariadila po svojom v prírodných motívoch. Markizáčka zdôrazňuje, že sa musí cítiť pohodlne a dobre vo svojom dome, preto je všetko zariadené  v prírodných motívoch a pastelových farbách. Prevažuje drevo a drevené výrobky. Má aj terasu so sedením, kde rada oddychuje. Všetky fotky svojho domova postuje na sociálne siete.

Na svoj pôvodný byt v Bratislave však nedá dopustiť. Miluje ho taktiež rovnako. Je zariadený totiž presne podľa jej vkusu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Viktor Vincze sa stal pilotom!

V Turecku zomrela česká speváčka Victoria, zastrelil ju jej manžel

The post Známa markizáčka žije v netradičnom hausbóte appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie