Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Znamenia zverokruhu, ktoré dokážu prekvapiť svojich partnerov. Zoznam nie je dlhý

6.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/conrado). Panna je nežná a jemná, zatiaľ čo Kozorožec je klasický slobodný človek. Ryby sú romantické a Vodnár miluje experimentovanie. Napriek tomu majú ďaleko k štyrom najvášnivejším milencom medzi znameniami zverokruhu. Ktoré znamenia zverokruhu možno úspešne zaradiť medzi najlepších milencov?Foto: shutterstock/conrado Konkrétne znamenia zverokruhu sa vyznačujú špecifickými vlastnosťami. Niektoré […]
Menej ako 1 min. min.

6.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/conrado).

Panna je nežná a jemná, zatiaľ čo Kozorožec je klasický slobodný človek. Ryby sú romantické a Vodnár miluje experimentovanie. Napriek tomu majú ďaleko k štyrom najvášnivejším milencom medzi znameniami zverokruhu.

Ktoré znamenia zverokruhu možno úspešne zaradiť medzi najlepších milencov?
Foto: shutterstock/conrado

Konkrétne znamenia zverokruhu sa vyznačujú špecifickými vlastnosťami. Niektoré sú pokojné a zdržanlivé, iné sú sopkou energie. Tieto vlastnosti sa môžu premietnuť aj do sexuálneho života, pretože nie každé znamenie je majstrom zvádzania a erotických trikov. Existujú však štyri znamenia zverokruhu, ktoré možno úspešne zaradiť medzi najlepších milencov.

Baran

Baran, prvé zo znamení zverokruhu, je označovaný za symbol nového začiatku. Muž narodený so Slnkom v tomto znamení je odvážny a sebavedomý a to platí aj v posteli. Baran sa vyznačuje silným sexuálnym apetítom a sklonom k milostným dobrodružstvám. Baran má navyše neobyčajný šarm a magnetickú osobnosť, takže priťahuje opačné pohlavie ako magnet.

Romantické vzplanutia a večere v lupeňoch ruží však nie sú pre Barana, pretože je to milenec zameraný najmä na naplnenie, vášeň a extrémne zážitky. Baran je tiež dosť vyberavý a neuspokojí sa len tak s niečím a svoju sexuálnu partnerku si vyberá tak, aby bola „hodná jeho pozornosti“.

Baran môže byť v posteli sebecký, ale má aj veľa kvalít. Nemá rád rutinu a stále vyhľadáva nové podnety, takže pokiaľ mu ich partnerka poskytne, bude jej verný a stále ochotný experimentovať.

Najlepší partner: Strelec, Váhy

Lev

Muž narodený so Slnkom v znamení Leva je rád stredobodom pozornosti. Má rád, keď sa naňho všetci pozerajú, chce byť obdivovaný a žiadúci. A aký je v posteli?

O Levovi sa často hovorí, že je najlepším milencom spomedzi všetkých znamení zverokruhu. A je na tom veľa pravdy! Lev, ak nájde partnerku otvorenú experimentom, bude nadšený a verný. Človek z tohto znamenia má rád silný, vzrušujúci sex a vždy hľadá nové podnety. Rád experimentuje, navštevuje sexshopy a nevyhýba sa ani erotickým pomôckam.

Lev má rád dominantné postavenie a potrebuje neustálu pozornosť partnerky – keď nájde tú, ktorá tieto potreby uspokojí, roztiahne krídla a zostane verný.

Najlepší partner: Lev, Strelec

Škorpión je zmyselný, Strelec sa rád zabáva. Tieto znamenia zverokruhu sú najlepšími milencami

Škorpión túži plniť fantázie, je obdarený výnimočným šarmom a…. mnohými potrebami.
Foto: shutterstock/G-Stock Studio

Škorpión

Nuž, Škorpión je najzmyselnejší zo všetkých znamení a pre mnohých aj jednoducho najlepší milenec. Škorpión túži plniť fantázie, je obdarený výnimočným šarmom a…. mnohými potrebami. Bohužiaľ, vie byť sebecký a niekedy neberie ohľad na druhú stranu, čo môže u jeho partnerky vyvolať pocit sexuálneho zneužívania.

Je ťažké zviesť Škorpióna, ťažké uspokojiť jeho potreby, ale živočíšny šarm tohto znamenia zverokruhu znamená, že sa nesťažuje na nedostatok obdivovateliek.

Najlepší partner: Rak, Kozorožec

Strelec

Strelec, tretie ohnivé znamenie, je obdarený výnimočným magnetizmom, otvorenosťou a schopnosťou nadväzovať blízke vzťahy, čo ovplyvňuje aj jeho správanie v posteli. Toto znamenie zverokruhu miluje zábavu, je mladé duchom a rado experimentuje. Zakladá si na rýchlom, silnom a energickom sexe, ale často sa rád nechá aj ovládať.

Hoci rád experimentuje a má rád zmeny, usiluje sa o stabilný, šťastný vzťah.

Najlepší partner: Baran, Býk

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe najlepšie hodia – horoskop lásky 

Odpudzuje vaše znamenie zverokruhu lásku?

The post Znamenia zverokruhu, ktoré dokážu prekvapiť svojich partnerov. Zoznam nie je dlhý appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie