Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. Životopiskyňa odhaľuje pravdu o priebehu liečby

04.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Isaaack). Kráľovská rodina poskytuje len málo informácií o zdravotnom stave vojvodkyne Kate. Nové správy priniesla životopiskyňa princeznej Diany. Znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. Životopiskyňa odhaľuje pravdu o priebehu liečby.Foto: shutterstock/Isaaack V januári Palác oznámil, že vojvodkyňa Kate podstúpila plánovanú operáciu brucha. Prestala sa objavovať vo verejnom priestore, čo vyvolalo […]
Menej ako 1 min. min.

04.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Isaaack).

Kráľovská rodina poskytuje len málo informácií o zdravotnom stave vojvodkyne Kate. Nové správy priniesla životopiskyňa princeznej Diany.

Znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. Životopiskyňa odhaľuje pravdu o priebehu liečby.
Foto: shutterstock/Isaaack

V januári Palác oznámil, že vojvodkyňa Kate podstúpila plánovanú operáciu brucha. Prestala sa objavovať vo verejnom priestore, čo vyvolalo množstvo špekulácií a vznikali čoraz absurdnejšie konšpiračné teórie. Napokon vojvodkyňa Kate zverejnila video, v ktorom vysvetlila, že jej diagnostikovali rakovinu a podstupuje preventívnu chemoterapiu.

Nedávno sa však objavili oficiálne informácie, že manželka princa Williama sa nezúčastní na skúške Trooping The Color, tradičného narodeninového sprievodu na počesť britského panovníka. Bolo tiež hlásené, že stále podstupuje chemoterapiu. Teraz životopiskyňa princeznej Diany prezradil nové informácie.

Životopiskyňa princeznej Diany o liečbe princeznej Kate. „Je veľmi chorá“

Ako informovala „Marca“, o pohode vojvodkyne Kate informovala životopiskyňa princeznej Diany, Lady Colin Campbell. Vyhlásila, že manželka princa Williama je „v horšom stave, ako si ktokoľvek uvedomuje“. Prezradila aj to, aká je jej liečba.

„Catherine je veľmi chorá. Liečba je vyčerpávajúca. Potrebuje si oddýchnuť, aby sa zotavila a mohla sa postarať o svoje tri deti, ktoré sú veľmi malé. Je to jednoduché, je príliš chorá na to, aby bola aktívna“

– povedala.

POZRITE TIEŽ AJ: Syn Johna Lennona sa prinútil prečítať knihu princa Harryho. Nazval ho „idiotom“ a „báfajom“

Vojvodkyňa Kate častejšie opúšťa múry paláca

Na druhej strane sa v poslednom čase objavili optimistické informácie o vojvodkyni Kate. Daily Mail informoval, že podľa zdrojov blízkych kráľovskej rodine Middleton čoraz viac opúšťa múry Anmer Hall, kde sa teraz nachádza. Chodí na prechádzky a trávi viac času so svojimi najbližšími.

Nedávno sme sa tiež dozvedeli, že napriek chorobe je zapojená do dôležitého projektu. Hovorca Paláca prezradil, že kolegovia ju priebežne informovali o následných aktivitách a informovali o postupe prác. Predstaviteľka vojvodkyne Kate a princa Williama však dodala, že to neznamená, že sa čoskoro vráti k povinnostiam.

„Jasne sme dali najavo, že teraz potrebuje priestor a súkromie na zotavenie. Do práce sa vráti, keď dostane od lekárov zelenú“

– dozvedeli sme sa.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Dcéra Harryho a Meghan má tri roky. Mala obrovskú párty. Unikol zoznam hostí

Vojvodkyňa Kate sa objaví na kráľových narodeninách pod jednou podmienkou

The post Znepokojujúce správy o vojvodkyni Kate. Životopiskyňa odhaľuje pravdu o priebehu liečby appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie