Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Znepřátelené rodiny migrantů se střetly během fotbalového zápasu. Měly nože i palné zbraně

Německá policie musela v neděli zasahovat u střetu dvou skupin během fotbalového zápasu v Essenu mezi týmy AL-ARZ Libanon a RuWa Dellwig. Důvodem konfliktu byla zřejmě neshoda mezi dvěma rozvětvenými rodinami migrantů, píše německý web Bild. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Senior přecházející na červenou se pohádal se strážníkem. Poslal ho někam a strčil mu do kola Na […]
Menej ako 1 min. min.

Německá policie musela v neděli zasahovat u střetu dvou skupin během fotbalového zápasu v Essenu mezi týmy AL-ARZ Libanon a RuWa Dellwig. Důvodem konfliktu byla zřejmě neshoda mezi dvěma rozvětvenými rodinami migrantů, píše německý web Bild.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Senior přecházející na červenou se pohádal se strážníkem. Poslal ho někam a strčil mu do kola

Na místo byla přivolána záchranná služba a policisté, kteří obklíčili sportoviště. Nikdo ze zúčastněných prý nechtěl říct, proč rvačka vypukla. „V 15:55 jsme obdrželi mnoho tísňových volání o potyčce na sportovišti, okamžitě jsme vyrazili na místo a podařilo se nám dostat situaci pod kontrolu. Zajistili jsme nábojnici, která se nyní analyzuje. Protože předpokládáme, že potyčka měla klanové souvislosti, byli na místě také naši vyšetřovatelé,“ uvedl policejní mluvčí Matthias Werk. Dodal, že u zúčastněných byly nalezeny také nože.

Podle webu RTL byl při hromadné rvačce zraněn 21letý syn Hidira Araze, který byl členem týmu Al Arz Libanon. Důvodem prý byly neuhrazené peněžní pohledávky.

Web Ruhr Nachrichten informoval, že byli zatčeni dva podezřelí ve věku 48 a 52 let, kteří údajně stříleli. Podle vyšetřovatelů byly výstřely vypáleny z ostré zbraně, nikoliv ze slepé pistole. Vyplynulo to ze zkoumání nalezené nábojnice.

Oba kluby vydaly prohlášení, v němž násilí odsuzují, informuje web WAZ. Zdůraznily také, že se na incidentech nepodílely. Zápas byl nakonec zrušen. „Během zápasu našeho týmu došlo krátce před poločasovým hvizdem k loveckým scénám na fotbalovém hřišti na Bäuminghausstraße. Naši hráči a funkcionáři se okamžitě odebrali do šaten. Jsme rádi, že nikdo z našeho klubu nebyl zraněn. Tento druh násilí co nejdůrazněji odsuzujeme,“ napsal klub RuWa Dellwig.

„Od takových opovrženíhodných scén se jasně distancujeme. Na našem hřišti bylo více než 50 dětí. Takové scény na hřišti nechceme vidět. Ve jménu sportu doufáme, že policie situaci objasní,“ sdělil klub AL-ARZ Libanon.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Francií otřásla střelba na policejní stanici: Zadržený popadl zbraň a zranil dva muže zákona

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie