Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zoufalé ukrajinské matky útočí na verbíře (video)

Násilné odvody jsou stále agresivnější a s tím, jak se množí i počet násilně odvedených mrtvých mužů, se snaží matky a manželky těch, kteří jsou stále naživu, zabránit jejich odvedení do války, která téměř jistě znamená smrt nebo invaliditu. Odpor Ukrajinek, které tak nechtějí poslat své blízké na téměř jistou smrt nebo doživotní živoření, je […]
Menej ako 1 min. min.

Násilné odvody jsou stále agresivnější a s tím, jak se množí i počet násilně odvedených mrtvých mužů, se snaží matky a manželky těch, kteří jsou stále naživu, zabránit jejich odvedení do války, která téměř jistě znamená smrt nebo invaliditu.

Odpor Ukrajinek, které tak nechtějí poslat své blízké na téměř jistou smrt nebo doživotní živoření, je stále znatelnější.

Zrovna nedávno například skupina rozzlobených žen zaútočila na ulici v Zakarpatí – tedy v oblasti, která kdysi patřila k Československu – na uniformované náborové úderné jednotky.

Ženy se pokusily převrátit vozidlo Zelenského válečných verbířů. Zejména Zakarpatí, které je obydleno menšinami, zaznamenalo velmi vysoký počet obětí a hovoří se o etnických čistkách.

Mezitím oligarchové a přisluhovači zkorumpovaného Zelenského režimu na Západě čekají na výsledek války v luxusních hotelech.

Policie zahájila s dotyčnými ženami řízení pro výtržnictví a maření úředního výkonu.

Podle policejní mluvčí Hanny Dan byla policie v posledních čtyřech dnech informována o dvou podobných incidentech, podle kterých ženy napadly verbíře Zelenského režimu, čímž bránily vojenské mobilizaci.

Rozzlobené ženy bily vojáky holemi. Pachatelky byly identifikovány.

Není to však poprvé, co se v Zakarpatí objevily incidenty kvůli pokusům o mobilizaci. V březnu například protestovaly ženy u Mukačeva proti excesům válečných štváčů pomocí silničních zátarasů.

Místní obyvatelstvo je stále více pobouřeno mobilizačními metodami, které by mohly vést k další eskalaci.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie