Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zoznam top meme coinov na máj: Má v ňom miesto aj SHIB?

PR článok Meme Kangamoon. Trh s kryptomenami sa rýchlo mení, ale meme coiny sú tu jedným z najzaujímavejších prvkov, ktoré priťahujú pozornosť. Analytici zostavili zoznam najlepších meme mincí za máj, ktorých hodnota môže čoskoro explodovať. Čítajte ďalej a zistite, či sa do výberu dostal jeden z meme coinových titánov – Shiba Inu (SHIB). Začnime. 5 najlepších […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Meme Kangamoon. Trh s kryptomenami sa rýchlo mení, ale meme coiny sú tu jedným z najzaujímavejších prvkov, ktoré priťahujú pozornosť. Analytici zostavili zoznam najlepších meme mincí za máj, ktorých hodnota môže čoskoro explodovať. Čítajte ďalej a zistite, či sa do výberu dostal jeden z meme coinových titánov – Shiba Inu (SHIB). Začnime.

5 najlepších meme mincí na nákup v máji

KangaMoon (KANG): Inovatívny meme coin, ktorý je teraz v bonusovej fáze svojho predpredaja, a ktorý môže v roku 2024 stúpnuť.

Pepe (PEPE): Meme coin, ktorý sa v poslednom čase obchoduje v zelených číslach.

Dogecoin (DOGE): Vôbec prvá meme minca, ktorá v tomto priestore naďalej vytvára rozruch.

Floki (FLOKI): Ďalšia meme minca, ktorá na 1-ročných grafoch zažila pumpovanie o 500 %.

Book of Meme (BOME): Ďalšia dobrá meme minca, ktorá zaznamenáva vzostup.

Teraz si každú z týchto meme mincí rozoberieme podrobnejšie.

KangaMoon (KANG): Jedinečná meme minca svojho druhu

Prvou v našom zozname najlepších meme mincí je KangaMoon (KANG). Táto vychádzajúca predpredajná hviezda sa dostala na titulky novín, odkedy spoločnosť BitMart oznámila, že ju čoskoro zaradí na zoznam. Ako ukazujú historické údaje, tento vývoj by mohol spôsobiť, že KANG zažije obrovský nárast.

Záujem o tento predpredaj je nebývalý, keďže do konca mája vyzbieral viac ako 6,8 milióna dolárov a je na najlepšej ceste dosiahnuť 8 miliónov dolárov. Tento záujem možno pripísať skutočnosti, že KANG sa líši od 99 % meme mincí, pretože prináša skutočný úžitok. KANG bude slúžiť ako hlavná herná mena pre pripravovanú hru P2E od spoločnosti KangaMoon. Za KANG si budete môcť kúpiť herné predmety a ďalšie veci.

Čím však vyniká, je jej komunitné zameranie a funkcie SocialFi. Napríklad KangaMoon teraz túto meme mincu dáva zadarmo najaktívnejším členom komunity pred jej spustením. Výsledkom je, že viac ako 20 000 registrovaných používateľov teraz lajkuje a zdieľa príspevky na sociálnych sieťach a získava tak KANG zadarmo.

Jeden KANG má hodnotu len 0,025 dolárov, keďže sa nachádza v bonusovej fáze svojho predpredaja. Ide o 400 % skok oproti jeho počiatočnej cene 0,005 dolárov. Odborníci však zostávajú optimistickí, keďže KANG má väzby na trh s hrami P2E, ktorý by mal do roku 2028 dosiahnuť 885 miliónov dolárov. Vďaka tejto skutočnosti a ďalším významným zaradeniam na Tier-1 CEX, ktoré sú pred nami, odborníci predpovedajú nárast tejto meme mince v 2. štvrťroku 2024.

Pepe (PEPE): Dosiahnutie nového historického maxima (ATH)

Ďalej naši analytici spomenuli Pepe (PEPE), ďalšiu momentálne horúcu meme coin. Z údajov CoinMarketCap vyplýva, že cena mince Pepe za posledných 12 mesiacov vyskočila o viac ako 500 %. V jednom okamihu dokonca dosiahla novú ATH na úrovni 0,00001151. Inteligentní obchodníci dosahujú veľké zisky, ako uvádza Lookonchain, jeden z nich zaznamenal návratnosť investícií vo výške 772 % len za šesť mesiacov.

Technická analýza pre mincu Pepe tiež vykazuje býčie náznaky. Napríklad sa teraz obchoduje nad svojimi 21- a 50-dňovými EMA, pričom sa môže pochváliť 25 technickými ukazovateľmi v nákupnej zóne. Vďaka všetkým týmto býčím správam odborníci na kryptomeny Pepe predpovedajú, že v priebehu 2. štvrťroka 2024 dosiahne hodnotu 0,0025 dolárov. Vďaka tomu je PEPE jednou z meme mincí, ktoré treba sledovať v máji tohto roka.

Dogecoin (DOGE): Ďalší člen meme coinových titánov

Tretie miesto na našom zozname najlepších meme mincí patrí Dogecoinu (DOGE), OG tohto priestoru. Podľa údajov CoinMarketCap cena DOGE len za posledný rok stúpla o viac ako 100 %. Po tom, čo spoločnosť Tesla oznámila, že bude túto meme coin akceptovať ako možnosť platby za niektoré produkty, sa predpokladá, že táto hodnota bude naďalej rásť.

Okrem toho sa kryptomena Dogecoin teraz obchoduje nad 100- a 200-dňovým EMA a 23 technických ukazovateľov má v nákupnej zóne. V dôsledku toho analytici trhu predpokladajú, že Dogecoin dosiahne úroveň 0,17 dolárov pred koncom druhého štvrťroka 2024. Všetky tieto býčie správy robia z Dogecoinu kryptografickú jednotku, ktorú si tento mesiac treba nechať na očiach.

Floki (FLOKI): Mohol by vyvolať rast na meme minciach.

Floki (FLOKI) je meme coin, ktorý by ste mali zvážiť v máji tohto roka. Grafy CoinMarketCap ukazujú, že hodnota FLOKI za posledných 12 mesiacov vzrástla o takmer 500 %. Predpokladá sa, že tento býčí trend bude pokračovať, keďže Floki oznámila, že jej nový návrh na spálenie 15,24 miliardy tokenov FLOKI prešiel. Vďaka tejto pozitívnej správe môže jej hodnota prudko vzrásť.

Toto tvrdenie podporuje aj technická analýza pre kryptomenu. Pozoruhodné je, že 26 technických ukazovateľov je pre túto meme coin v nákupnej zóne. Z tohto dôvodu analytici trhu predpovedajú, že FLOKI dosiahne hodnotu 0,000213 dolárov v priebehu 2. štvrťroka 2024.

Book of Meme (BOME): Meme minca, ktorá zaznamenáva výrazný vzostup

Nakoniec sa budeme venovať Book of Meme (BOME), ďalšiemu veľkému hráčovi v oblasti meme coinov. Podľa údajov CoinMarketCap zažíva minca Book of Meme prudký vzostup, keď na grafe YTD poskočila o viac ako 1,100 %. Tento prudký nárast ceny možno pripísať všeobecnému opätovnému rozbehu sezóny meme coinov.

Z hľadiska technickej analýzy vyzerá budúcnosť mince Book of Meme jasne. Inými slovami, 14 technických ukazovateľov bliká pre túto meme mincu zelenou farbou. V dôsledku toho analytici trhu vypracovali býčiu cenovú predpoveď. Predpovedajú prudký nárast Book of Meme na 0,018 dolárov do konca 2. štvrťroka 2024 – čo z nej robí dobrú meme mincu na nákup v máji.

Záverečné myšlienky o najlepších meme minciach, do ktorých sa oplatí investovať

Shiba Inu sa v máji do zoznamu najlepších meme mincí nedostala. Ako vidíme, títo ostatní uchádzači majú väčšiu šancu na rast. Jednému z nich sa darí aj vyniknúť – KangaMoon. Má trhovú kapitalizáciu 25 miliónov dolárov, čo je oveľa menej ako Pepe, Dogecoin, Floki a Book of Meme. KANG tak bude prudko rásť oveľa rýchlejšie, keďže na to potrebuje menej nových finančných prostriedkov.

Ak si chcete kúpiť jednu z najlepších meme mincí v máji tohto roka, použite odkazy nižšie a prihláste sa do predpredaja KANG.

Web Kangamoon

Webová stránka: kangamoon.com

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Zoznam top meme coinov na máj: Má v ňom miesto aj SHIB? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie