Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zpěvačka Victoria Velvet měla za vzor Beyoncé. Přála si, aby její text nazpívala Lucie Bílá

Victoria Velvet byla během své kariéry nejednou terčem kritiky. Například když v roce 2016 vydala píseň You Lie, mnozí jí vyčítali, že pouze kopíruje zahraniční vzory. „Já si ale myslím, že je dobře, že mladí zpěváci dostávají inspiraci a kopírují něčí zpěv. Když někdo řekne, že se snažím být jako Beyoncé, já odpovím, že ano, snažím se být jako Beyoncé,“ řekla pro Primu […]
Menej ako 1 min. min.

Victoria Velvet byla během své kariéry nejednou terčem kritiky. Například když v roce 2016 vydala píseň You Lie, mnozí jí vyčítali, že pouze kopíruje zahraniční vzory. „Já si ale myslím, že je dobře, že mladí zpěváci dostávají inspiraci a kopírují něčí zpěv. Když někdo řekne, že se snažím být jako Beyoncé, já odpovím, že ano, snažím se být jako Beyoncé,“ řekla pro Primu po vydání písně.

ČTĚTE TAKÉ: Kdo byla Victoria Velvet, kterou zastřelil manžel v Turecku? Zpěvačka zářila nejen v Česku

Sama tou dobou napsala svou první píseň v češtině. Vzhledem k tomu, že měla přízvuk, si ale přála, aby ji nazpívala Lucie Bílá. Žádná jiná zpěvačka podle ní neměla potřebné kvality. „Lucii Vondráčkové ani Tereze Kerndlové bych tu píseň nesvěřila. Mají slabý hlas a nedaly by to,“ řekla Victoria Velvet.

Zpěvačka zemřela 11. června poté, co se vyostřila její hádka s manželem. Podle deníku Hürriyet jeden z jejich synů vypověděl, že vše začalo kvůli zprávám v telefonu její matky. David Thomas Blyth během hádky sáhl po zbrani a Victorii zastřelil, načež ukončil i svůj vlastní život.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Loučení s Janem Schmidem. Geniální divadelník, vzpomíná Petr Vacek na zakladatele Studia Ypsilon

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie