Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zpěvák Landa se při vystoupení zřítil z pódia. Padá hvězda, něco si přej, okomentoval video

„A takto vypadá krok do prázdna z cca 1,6 m. Prý – padá hvězda, něco si přej!“ okomentoval video Landa. Z incidentu vyvázl bez větších šrámů a páteční vystoupení si užil. A to i přesto, že ho doprovázel prudký déšť. ČTĚTE TAKÉ: František Ringo Čech o slavných vrstevnících: Nepochopím, proč si v sedmdesáti dělají děti „Koncert na […]
Menej ako 1 min. min.

„A takto vypadá krok do prázdna z cca 1,6 m. Prý – padá hvězda, něco si přej!“ okomentoval video Landa. Z incidentu vyvázl bez větších šrámů a páteční vystoupení si užil. A to i přesto, že ho doprovázel prudký déšť.

ČTĚTE TAKÉ: František Ringo Čech o slavných vrstevnících: Nepochopím, proč si v sedmdesáti dělají děti

„Koncert na festivalu Hrady CZ byl i pro nás naprosto neskutečný zážitek. Bouře, liják, pád z pódia, radost, magický náboj, energie, síla, souznění. Děkujeme všem zúčastněným, má poklona,“ napsal v příspěvku na Facebooku.

„Jsme rádi, že se Danovi nic nestalo a je v pořádku,“ uvedl pro web Život v Česku Michal Šesták z produkce festivalu. A samozřejmě s ním souhlasili i umělcovi fanoušci. „I mistr se občas utne. Jinak by ten život byl strašně nudný. Hlavně se z toho nepokakat a zasmát se tomu, i sám sobě, což díky tomu, že jsi to sdílel, jsi určitě udělal,“ napsal jeden z příznivců. „Dane, my tě máme rádi i bez kaskadérských kousků, neblázni. Snad jsi v pohodě, drž se,“ dodal další.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Květiny, svíčky i slzy. Fanoušci si na Malvazinkách připomínají Gottovy nedožité 85. narozeniny

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie