Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zpomalování stránek a občasné výpadky

Někteří z vás si zejména v poslední době stěžovali na zpomalení stránek nebo chybová hlášení (nejčastěji „chyba 503“). Jak jsem již dříve uvedla, tak i přesto, že mám zaplacenu jak lepší ochranu, tak nejdražší webhosting (tedy s maximem služeb), nejde se ubránit pravidelným útokům. Právě během nich jsou stránky zpomalovány a někdy se na ně […]
Menej ako 1 min. min.

Někteří z vás si zejména v poslední době stěžovali na zpomalení stránek nebo chybová hlášení (nejčastěji „chyba 503“). Jak jsem již dříve uvedla, tak i přesto, že mám zaplacenu jak lepší ochranu, tak nejdražší webhosting (tedy s maximem služeb), nejde se ubránit pravidelným útokům.

Právě během nich jsou stránky zpomalovány a někdy se na ně lze jen stěží dostat, objevuje se pak i chybová hláška. Velmi špatně se mi také píše, těžko se zveřejňují články a například vkládání twitterových videí je obrovský problém.

Jak si také všimli někteří z vás, tak podobné problémy nastávají i při vkládání komentářů. V poslední době se snažím vložit co nejvíc článků brzy ráno, kdy stránky fungují bezchybně.

Problémy nastávají někdy už kolem 7. hodiny, jindy až kolem 9., v srpnu byl dokonce jeden týden celkem klid (asi měli ti, kteří jsou za útoky placeni, volno).

Nyní šetřím na poměrně drahý samostatný server, který by měl (údajně) těmto útokům odolávat. Stěhovat celé stránky na jiný webhosting se mi zatím nechce, stěhovala jsem ho před pár měsíci (aktuálně jde o 3. webhosting za 4 roky), protože tehdejší webhosting na útocích aktivně spolupracoval.

Jakmile bude pohromadě dostatečná částka, kterou dávám dohromady z příspěvků (část dám i ze svého), server zaplatím. Doufám, že to bude ještě někdy během října.

Vést podobné stránky je velmi náročné – a to jak časově, tak finančně a navíc musím počítat i s těmito útoky. Jiné podobné stránky vede více lidí (ti se na ně složí), získávají i vyšší příspěvky, tak si mohou dovolit i lepší služby.

A možná také ne na každé nemainstreamové weby jsou organizovány pravidelné – nyní již každodenní – útoky.

Prosím tedy o strpení, ještě možná tak měsíc budou tyto výpadky zejména v exponovanou dobu zřejmě pokračovat, ale poté už by měly stránky šlapat bez větších potíží.

Děkuji za pochopení.

 

 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie