Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žralok napadl na Floridě 16letého surfaře. Vrtěl hlavou a mrskal se, říká pokousaný chlapec

Šestnáctiletý Teddy Wittemann se minulý pátek na pláži Floridana v okrese Brevard vydal do vody na surfovacím prkně, když ho podle stanice Fox35 Orlando kousl žralok. „Viděl jsem ho na vnitřní straně paže a podél těla, jak vrtěl hlavou a mrskal se. Mohl jsem přijít o ruku,“ řekl Wittemann podle webu Fox News. MOHLO BY VÁS […]
Menej ako 1 min. min.

Šestnáctiletý Teddy Wittemann se minulý pátek na pláži Floridana v okrese Brevard vydal do vody na surfovacím prkně, když ho podle stanice Fox35 Orlando kousl žralok. „Viděl jsem ho na vnitřní straně paže a podél těla, jak vrtěl hlavou a mrskal se. Mohl jsem přijít o ruku,“ řekl Wittemann podle webu Fox News.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mořský svět v Číně si uřízl ostudu. Chlubil se obřím žralokem, šlo jen o robotickou atrapu

Wittemannovi se po útoku žraloka podařilo doplavat na břeh a nyní se po pobytu v místní nemocnici zotavuje. „První myšlenky byly: Budu schopen znovu surfovat na soutěžích?“ řekl aspirující profesionální surfař s tím, že zranění ale mohlo být mnohem horší.

Poznamenal, že se plánuje vrátit do vody hned poté, co se jeho levá ruka uzdraví. Jeho otec Ted říká, že se nyní celá rodina modlí, aby ruku nezachvátila infekce.

Mezinárodní databáze žraločích útoků Floridského přírodovědného muzea zjistila, že nejvíce nevyprovokovaných útoků žraloků na světě se stalo na Floridě, a to konkrétně v okrese Volusia. Od roku 1882 tam bylo zaznamenáno 351 útoků. Okres Brevard, kde byl Wittemann pokousán, sousedí s okresem Volusia a je hned druhý se 158 žraločími útoky.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Žralok v jezeře uprostřed města. Lidé natočili nezvyklý následek hurikánu Helene

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK