Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zrolujte alobal do gule a umiestnite ho do kúpeľne. Po tomto nepríjemnom probléme nezostane žiadna stopa

14.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Na čo sa používa alobalová gulička? Alobal má doma takmer každý z nás. Ukazuje sa, že okrem využitia v kuchyni môže byť užitočný aj v… kúpeľni. Ako vyčistiť kohútik? Alobal vám v tom pomôže. Na čo sa používa alobalová gulička? Má viac využití, ako si myslíte.Foto: Súkromný […]
Menej ako 1 min. min.

14.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Na čo sa používa alobalová gulička? Alobal má doma takmer každý z nás. Ukazuje sa, že okrem využitia v kuchyni môže byť užitočný aj v… kúpeľni. Ako vyčistiť kohútik? Alobal vám v tom pomôže.

Na čo sa používa alobalová gulička? Má viac využití, ako si myslíte.
Foto: Súkromný archív

Vedeli ste, že alobal má viac využití ako tie, ktoré poznáme z kuchyne? Svojou štruktúrou a vlastnosťami pomôže vyriešiť aj tieto „kúpeľňové“ problémy. Vezmite si ho do kúpeľne a zistíte, že to robíte pravidelne. O čom to je? Skontrolujte aj to, prečo sa oplatí vložiť guľôčku alobalu do tašky a nosiť ju stále so sebou.

Ako sa zbaviť vodného kameňa z vodovodného kohútika? Vezmite alobal do kúpeľne

Prakticky každý pozná problém usadzovania vodného kameňa na kohútiku v kúpeľni. Platí to pre umývadlo aj vaňu či sprchovací kút. Mnoho ľudí potom používa silné prípravky z obchodu, no nie vždy problém vyriešia. Našťastie je riešenie v kuchyni. Stačí, ak si do kúpeľne vezmete alobal.

Kus výrobku zrolujte do gule, navlhčite vodou a otrite kameň. Rýchlo si všimnete, že ide dole bez väčších problémov a bez nutnosti použitia chemikálií. Z tohto dôvodu je dobrým zvykom mať v kúpeľňovej skrinke guličku alobalu, aby ste ju mali vždy po ruke a v prípade potreby ju použili.

Okrem toho sa hodí aj na čistenie žehliacej plochy žehličky a pripálených hrncov a tanierov. Na rýchle riešenie problémov v domácnosti stačí len jemné trenie.
Foto: súkromný archív

Na čo sa používa alobalová gulička? Má viac využití, ako si myslíte

Gulička z alobalu sa vám bude hodiť aj v mnohých iných situáciách, hoci si to možno nie vždy uvedomujete. Ukazuje sa, že sa oplatí dať si ju aj do kabelky. Prečo? Ak ste vonku a máte pocit, že vaše vlasy sú elektrizované, stačí vybrať predmet a trieť pramene v smere ich rastu. Vďaka tomu sa vyhladia a na problém sa zabudne.

Na čo všetko môžete guličku použiť? Môžete ju vložiť do umývačky riadu a vaše poháre a taniere budú ešte čistejšie. Okrem toho sa hodí aj na čistenie žehliacej plochy žehličky a pripálených hrncov a tanierov. Na rýchle riešenie problémov v domácnosti stačí len jemné trenie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pridajte ho do vody a nastriekajte na rámy okien a dverí. Všetok hmyz zmizne z vášho domu

Zmiešajte dve zložky a vytvorte guľky. Nenásytné mravce odídu

The post Zrolujte alobal do gule a umiestnite ho do kúpeľne. Po tomto nepríjemnom probléme nezostane žiadna stopa appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie