Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„Zrúti sa to“: Ritter hovoril o možnom ruskom údere na Veľkú Britániu

www.slovanskenoviny.sk/rss Rusko nemá potrebu plytvať jadrovými zbraňami na Britániu, uviedol bývalý dôstojník americkej námornej spravodajskej služby a vojenský analytik Scott Ritter na sociálnej sieti X. Myšlienka, že Rusko by plytvalo jadrovými zbraňami na Spojené kráľovstvo, je smiešna, napísal. Podľa experta musí Moskva „len počkať“, kým sa táto krajina nezrúti pre nekompetentnosť vlastného vedenia. V stredu […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Rusko nemá potrebu plytvať jadrovými zbraňami na Britániu, uviedol bývalý dôstojník americkej námornej spravodajskej služby a vojenský analytik Scott Ritter na sociálnej sieti X.

Myšlienka, že Rusko by plytvalo jadrovými zbraňami na Spojené kráľovstvo, je smiešna, napísal.

Podľa experta musí Moskva „len počkať“, kým sa táto krajina nezrúti pre nekompetentnosť vlastného vedenia.

V stredu počas rozhovoru Vladimíra Putina so šéfmi medzinárodných tlačových agentúr dostal ruský prezident otázku, čo by mohlo slúžiť ako spúšťač jadrovej vojny a ako blízko je svet k tomuto riziku.

Putin na začiatku svojej odpovede upozornil na skutočnosť, že sa neustále snažia obviňovať krajinu, ktorú vedie, z „mávania jadrovým obuškom“, no nie on nastoľuje tému možnosti použitia jadrových zbraní, ale novinári, položili mu vhodnú otázku a priviedli ho k tomuto rozhovoru.

Prezidentský tlačový tajomník Dmitrij Peskov predtým povedal, že Rusko nepoužije jadrové zbrane, pokiaľ nebude ohrozená samotná existencia krajiny. Zástupca Kremľa navyše označil diskusie politikov v USA a Európe o pravdepodobnosti jadrovej vojny za nebezpečné.

skspravy.sk

Príspevok „Zrúti sa to“: Ritter hovoril o možnom ruskom údere na Veľkú Britániu je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie