Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

ZUŠ-ka v parku: Umelecké popoludnie v Ilave

Základná umelecká škola v Ilave vás srdečne pozýva na kreatívne popoludnie s názvom ZUŠ-ka v parku. Ako informuje mesto Ilava, toto podujatie sa uskutoční vo štvrtok 16. mája 2024 o 16:00 hodine v parku v centre mesta pri kostole. Počas podujatia sa môžete tešiť na výnimočné vystúpenia žiakov a pedagógov umeleckej školy. Budete mať možnosť […]
Menej ako 1 min. min.

Základná umelecká škola v Ilave vás srdečne pozýva na kreatívne popoludnie s názvom ZUŠ-ka v parku.

Ako informuje mesto Ilava, toto podujatie sa uskutoční vo štvrtok 16. mája 2024 o 16:00 hodine v parku v centre mesta pri kostole.

Počas podujatia sa môžete tešiť na výnimočné vystúpenia žiakov a pedagógov umeleckej školy. Budete mať možnosť vidieť talentovaných žiakov z tanečného, hudobného a výtvarného odboru, ktorí predvedú svoje schopnosti a tvorivosť.

Toto podujatie ponúka skvelú príležitosť podporiť mladé talenty a užiť si rôzne formy umenia v príjemnom prostredí centra mesta. Príďte sa pokochať hudobnými melódiami, tanečnými vystúpeniami a umeleckými výtvormi.

ZUŠ-ka v parku je ideálnym miestom pre všetkých milovníkov umenia a kultúry. Nechajte sa pohltiť atmosférou kreativity a nadšenia v krásnom prostredí parku v Ilave.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie