Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zuzana Plevíková: POSLEDNÉ VÝKRIKY DOSLUHUJÚCEJ EUROPOSLANKYNE Perly, ktoré produkuje už dosluhujúca europoslankyňa L. Ď. Nicholsonová na konci svojho mandátu sú naozaj “úbohou”…

POSLEDNÉ VÝKRIKY DOSLUHUJÚCEJ EUROPOSLANKYNE❓ Perly, ktoré produkuje už dosluhujúca europoslankyňa L. Ď. Nicholsonová na konci svojho mandátu sú naozaj “úbohou” bodkou za jej politickou kariérou. Okrem toho, že nikto ani nevie, čo v Bruseli celé roky vlastne robila, vidíme ju neustále sa nezmyselne vyjadrovať k dianiu na Slovensku. V jej prípade by bolo lepšie držať […]
Menej ako 1 min. min.

POSLEDNÉ VÝKRIKY DOSLUHUJÚCEJ EUROPOSLANKYNE❓

Perly, ktoré produkuje už dosluhujúca europoslankyňa L. Ď. Nicholsonová na konci svojho mandátu sú naozaj “úbohou” bodkou za jej politickou kariérou. Okrem toho, že nikto ani nevie, čo v Bruseli celé roky vlastne robila, vidíme ju neustále sa nezmyselne vyjadrovať k dianiu na Slovensku. V jej prípade by bolo lepšie držať sa príslovia, že mlčať je zlato. Ale, bohužiaľ, ona už očividne nevie, čo so sebou a ako na seba upozorniť.

Keď ostala frustrovaná z výsledku prezidentských volieb, odchádzala zo Slovenska, balila kufre, pretože našu vlasť označila za stratenú. Stratená sa javí skôr ona a očividne nevie rešpektovať výsledky demokratických volieb, tak sa uchyľuje k takýmto vyjadreniam.

Potom prerazila dno, keď sa mala potrebu vyjadriť k prejavu R. Fica prvýkrát po atentáte, že ak by ona bola 60-ročný chlap so štyrmi bajpasmi a štyrmi guľkami v tele, zatvorila by sa do tibetského kláštora ďaleko od pozemskej moci a čakateliek z prokuratúry. Vyjadrila sa tiež, že predpokladá, že si R. Fico vyberie cestu predátora, ktorý uveril v nesmrteľnosť. Ešte do toho položila absolútne nevhodnú otázku: ,,Ako sa dá sa zastaviť človek, ktorý prežil vlastnú smrť?“ To, že určite takéto vyjadrenia nie sú normálne, a o to viac z úst (ešte stále) verejne činnej osoby, je zrejmé. Žiaden súcit, empatia alebo cit pre to, čo je vhodné a čo už cez čiaru.

A dnes sa opäť mala potrebu vyjadrovať, tentokrát k výsledkom eurovolieb. Podľa nej ,,do Európskeho parlamentu ide našu krpatú krajinu s povesťou vrahov novinárov, homosexuálov a premiérov zastupovať to najohavnejšie, čo stvorila dezinfo scéna. Laššáková, Mazurek, Uhrík, Kali junior a Blaha. Ste slovenské zlo vyrobené z ruského teflónu, po ktorom stečie úplne všetko.” Toto boli jej slová.

Je to príklad stroskotanej političky, ktorá si už asi nepamätá, ako sa europoslankyňou stala, ktorá odišla aj zo strany SaS, za ktorú bola zvolená, ktorá si myslela, že sa ľudia budú o ňu biť. Založila si stranu Jablko, ktoré malo preferencie ako nízkotučné mlieko (aj to ešte preháňam), ktorá keď nevedela, kde sa zaradiť, išla kandidovať spolu so stranou Demokrati do parlamentných volieb. A koniec koncov ju už nikto ďalší nechcel radšej dať na kandidátku do europarlamentu. Taká pani dôležitá je.

Slovensko si môže gratulovať, že sa táto dáma do Európskeho parlamentu v sobotňajších voľbách na nasledujúce obdobie už nedostala. Ostáva dúfať, že to, čo sľúbila, že končí s politikou, aj splní. Pre všeobecné dobro…

Zdroj: Zuzana Plevíková

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie