Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Zuzana Plevíková: Z KAMPANE PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA PRIAM KRIČÍ ZÚFALSTVO Posledné týždne prebieha skúškové obdobie a ja som neustále zaborená v knihách. No keď si v rámci post…

Z KAMPANE PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA PRIAM KRIČÍ ZÚFALSTVO Posledné týždne prebieha skúškové obdobie a ja som neustále zaborená v knihách. No keď si v rámci postupne čítam a pozerám, čo sa udialo a deje, tak sa za posledné obdobie od atentátu na premiéra R. Fica veľa toho nezmenilo. Najmä sa nezmenili tí, ktorí podľa posledného prieskumu […]
Menej ako 1 min. min.

Z KAMPANE PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA PRIAM KRIČÍ ZÚFALSTVO

Posledné týždne prebieha skúškové obdobie a ja som neustále zaborená v knihách. No keď si v rámci postupne čítam a pozerám, čo sa udialo a deje, tak sa za posledné obdobie od atentátu na premiéra R. Fica veľa toho nezmenilo. Najmä sa nezmenili tí, ktorí podľa posledného prieskumu pre TA3 majú na spoločenskom úpadku najväčší podiel a prispeli k neospravedlniteľnému atentátu na nášho premiéra.

Asi najviac ma dostalo, keď Denník N začal dokonca spochybňovať premiérov vážny stav a dal do obehu jeho prípadnú adresu, kde sa po prepustení z nemocnice zdržiava. 🤦🏼‍♀️ A ich mudrlantské pridávané články a rozhovory od M. Leška, M. Tódovej alebo M. M. Šimečku ani nestoja za to ničiť si oči, uši, duševné zdravie a zdravý rozum. Tvária sa ako svätí za dedinou a ako je všetko vlastne v poriadku. Však sa nič také nestalo!

V podstate jablko nepadlo ďaleko od stromu, keď predseda PS M. Šimečka obhajoval vo víkendovej diskusii v RTVS pokriky na ich protivládnych protestoch „Fico do basy!“ a „Dosť bolo Fica!“. Označil to ako niečo úplne normálne a bežné. On ten prieskum, čo podľa občanov prispelo k atentátu, ozaj zrejme nevidel. Skutočne máme akceptovať takéto správanie a vykrikovanie politikov ako čosi bežné? Presne takéto “bežnosti” dohnalo atentátnika k činu.

Všimla som si aj vyjadrenia niektorých kandidátov do europarlamentu. Mnohí žijú vo vlastnej bubline, vlastnom svete na hony vzdialení od toho reálneho. Najmä – už tradične – PS. Mali by si dať klapky z očí dolu a pozrieť sa konečne pravde do očí, čo sa deje vo svete. Ich billboardy so sloganom „Nemôžu mať všetko!“ ma úprimne vždy trochu aj rozosmejú, keď ich zbadám.

To je hlavný slogan ich kampane? Nemal by byť napríklad ,,pre lepší život občanov”? Oni sa už ani neunúvajú tváriť, že niečo robia pre ľudí. Už robia iba proti koalícii, proti SMERu, proti R. Ficovi. O nič lepšie nevnímam ani slogan, ako chce PS ,,udržať Slovensko v Európe”. Kam by akože malo ísť? Zobrať sa a premiestniť? Uvedomujú si, aké je to celé nezmyselné? Mali by sa nad sebou zamyslieť, keď už potrebujú takéto zúfalé slogany. Ale nad tým sa asi trápiť nebudú, pretože to by znamenalo pozrieť sa do vlastného zrkadla a uvedomiť si, čo všetko povyvádzali proti Slovensku.

Občania chcú skutočných štátnikov a politikov, ktorí, nebudú kolenačkovať v Bruseli alebo vo Washingtone, len aby boli za pekných. Chcú takých, čo budú za nich a za suverenitu vlasti bojovať, či mať za prioritu vytváranie mieru, nie podporovanie vojen.
Tieto voľby budú veľmi dôležité, pretože rozhodnú aj o smerovaní a prípadných zmenách, kam sa Európska únia poberie a čo budú jej priority. Preto kandidáti za SMER-SSD sú jasná voľba! 🇸🇰

P.S.: Všetkým študujúcim a aj skúšajúcim želám veľa pevných nervov a trpezlivosti. Študentom aj šťastie pri ťahaní otázok!



Zdroj: Zuzana Plevíková

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie