Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„AI“ kryptomeny v roku 2024

V roku 2024 sme svedkami nevídaného vzostupu kryptomien založených na umelom intelekte (AI), ktoré zaznamenali priemerný nárast hodnoty o približne 257% od začiatku roka. Tento fenomén je dôkazom rastúceho záujmu a dôvery investorov v potenciál AI a jeho aplikácií v rôznych odvetviach, vrátane finančných technológií. Bittensor (TAO), decentralizovaný protokol strojového učenia, sa udržal na čele […]
Menej ako 1 min. min.

V roku 2024 sme svedkami nevídaného vzostupu kryptomien založených na umelom intelekte (AI), ktoré zaznamenali priemerný nárast hodnoty o približne 257% od začiatku roka. Tento fenomén je dôkazom rastúceho záujmu a dôvery investorov v potenciál AI a jeho aplikácií v rôznych odvetviach, vrátane finančných technológií.

Bittensor (TAO), decentralizovaný protokol strojového učenia, sa udržal na čele rebríčka s trhovou kapitalizáciou 3,85 miliardy dolárov k 29. februáru 2024, čím potvrdil svoju pozíciu lídra v oblasti AI kryptomien. Render (RNDR) a Fetch.ai (FET) nasledujú s trhovými kapitalizáciami 3,03 miliardy, respektíve 1,41 miliardy dolárov, čo poukazuje na ich stabilnú prítomnosť na trhu.

Zaujímavým javom je výrazný vzostup Nosany (NOS), ktorá začala rok na deviatom mieste a v priebehu dvoch mesiacov sa vyšplhala na siedme miesto s trhovou kapitalizáciou 0,51 miliardy dolárov. Tento nárast o 987,9% v cene z $0,56 na $6,01 je impozantný a signalizuje významný potenciál pre ďalší rast.

Tento trend naznačuje, že AI kryptomeny môžu byť nielen inovatívnym aktívom pre diverzifikáciu portfólia, ale tiež ukazujú na možnosť vzniku nových ekonomických modelov a paradigiem v digitálnej ére. Investori a technologickí nadšenci by mali naďalej sledovať tento dynamický sektor, keďže AI kryptomeny predstavujú zaujímavú syntézu medzi pokročilou technológiou a finančným inžinierstvom.

Zdroj: coingecko

Príspevok „AI“ kryptomeny v roku 2024 je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie