Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ako schudnúť na bruchu? Každé ráno pridajte čajovú lyžičku a vypite. Zoštíhľujúca spodná bielizeň pôjde preč

2.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Ri luck). Zaujíma vás, čo robiť, aby ste rýchlo schudli? Ak chcete dosiahnuť dlhodobé výsledky, nezabudnite, že neexistujú žiadne skratky. Existujú však jednoduché spôsoby, ktoré celý proces výrazne urýchlia. Aké to sú? Ako schudnúť na bruchu?Foto: Shutterstock/Ri luck Hneď na začiatku je potrebné zdôrazniť, že ak hľadáte „zázračný“ spôsob, […]
Menej ako 1 min. min.

2.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Shutterstock/Ri luck).

Zaujíma vás, čo robiť, aby ste rýchlo schudli? Ak chcete dosiahnuť dlhodobé výsledky, nezabudnite, že neexistujú žiadne skratky. Existujú však jednoduché spôsoby, ktoré celý proces výrazne urýchlia. Aké to sú?

Ako schudnúť na bruchu?
Foto: Shutterstock/Ri luck

Hneď na začiatku je potrebné zdôrazniť, že ak hľadáte „zázračný“ spôsob, ako rýchlo schudnúť bez vynaloženia minimálneho úsilia – žiadny taký neexistuje. Kľúč k štíhlejšej postave spočíva predovšetkým v správnom stravovaní a okrem toho v prispôsobenom cvičení a starostlivosti. Pomocou niekoľkých trikov však môžete výrazne zredukovať povestnú pneumatiku. Aj tu je však nevyhnutná vytrvalosť a pravidelnosť.

Ako schudnúť za mesiac na bruchu? Začnite s jedálničkom

Či už vás čaká dôležitá príležitosť, pri ktorej chcete vyzerať ako povestný milión dolárov, alebo len chcete zhodiť tú pneumatiku „do leta“, existuje niekoľko vecí, ktoré môžete urobiť, aby ste svojmu bruchu pomohli v každodennej rutine. Samozrejme, správna strava a fyzická aktivita sú stále nevyhnutné, ale môžete ich podporiť ďalšími domácimi prostriedkami. Napriek tomu začnime od základov, teda od toho, čo nájdete na svojom tanieri. Strava na ploché brucho by mala byť bohatá na chudé mäso a mliečne výrobky, ako aj ryby, vajcia a zeleninu, najmä strukoviny. Nemajú tu miesto silne spracované potraviny, ako sú fast food, biele pečivo, šumivé alebo iné farebné nápoje a alkohol. Vyberajte si vyvážené, pravidelné a chutné jedlá konzumované v pokoji, ktoré vás zasýtia na dlhý čas. A nezabudnite na vodu.

Prispôsobte aktivitu svojim preferenciám.
Foto: shutterstock/Kokhanchikov

Ako sa zbaviť pneumatiky? Zaveďte pohyb, ale nie nevyhnutne v telocvični

Keď chce niekto schudnúť z určitej časti tela, pri cvičení sa často zameriava len na túto časť. Zatiaľ je to chyba, ktorá neprináša viditeľné výsledky. Ak chcete schudnúť v oblasti brucha, zabudnite na stovky drepov alebo iné aktivity určené na zapojenie len brucha, ale zamerajte sa na tréning celého tela. Nemusí to byť nevyhnutne posilňovňa, prispôsobte si aktivitu svojim preferenciám. Ide o to, aby vám robila radosť, nie aby bola smutnou povinnosťou. Medzi aktivity, ktoré budú fungovať, patrí tanec, bicyklovanie, jazda na kolieskových korčuliach, joga, plávanie v bazéne, cvičenie s gumičkami a mnoho, mnoho ďalších. Ideálne sú aj každodenné hula hoops. Polhodina takéhoto cvičenia znamená až 200 spálených kalórií. Okrem toho vám koleso pekne „vytvaruje brucho“. Prvé účinky si všimnete už po 2 týždňoch pravidelného točenia.

Obohaťte stravu o prírodné „spaľovače pneumatík“, ako sú korenie, kajenské korenie, kurkuma alebo zázvor.
Foto: shutterstock/NADKI

Čo je dobré na chudnutie brucha? Jednoduché pravidlá

Pri chudnutí brucha je dôležitá aj pravidelná relaxácia a dostatočný spánok (najlepšie 8 hodín denne), ktoré majú pozitívny vplyv na vaše zdravie, náladu a postavu. Okrem toho obohaťte svoju každodennú starostlivosť o pleť o kozmetiku na chudnutie. Samozrejme, nečakajte, že budú spaľovať tuky samé od seba, ale tomuto procesu trochu pomôžu. Už spomínanú stravu obohaťte o prírodné „spaľovače pneumatík“, ako sú korenie, kajenské korenie, kurkuma alebo zázvor. Do pohára vlažnej vody vytlačte šťavu z jedného citróna, pridajte 1/2 alebo 1 čajovú lyžičku kajenského korenia a prípadne trochu „sladkého“ v podobe javorového sirupu.

Namiesto kajenského korenia sa hodí aj zázvor. Pite ho raz denne, najlepšie hneď po prebudení, pretože dodá dodatočný impulz. Kapsaicín obsiahnutý v papričkách zrýchľuje metabolizmus. Pri pravidelnej konzumácii vám bude pneumatika miznúť pred očami. Len nezabudnite, že ho nesmiete používať, ak užívate aspirín alebo iné lieky, ktoré spomaľujú zrážanie krvi, alebo ak ste tehotná či dojčíte. Na chudnutie zaberie aj zázvorový čaj.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nemusíte do seba pchať litre vody! Hydratujte sa dobre aj v horúčavách pomocou tohto

Pridajte do kávy namiesto mlieka. Bude pôsobiť ako metla na lenivé črevá. Váha začne klesať

The post Ako schudnúť na bruchu? Každé ráno pridajte čajovú lyžičku a vypite. Zoštíhľujúca spodná bielizeň pôjde preč appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie