Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Analýza trhu s Ethereom: Pohľad na pohyby veľrýb

Trh s kryptomenami je dynamickým a často nepredvídateľným prostredím, kde rozsiahle transakcie veľkých hráčov, bežne označované ako „veľryby“, môžu mať významný vplyv na trhové trendy a pohyby cien. Nedávny nával aktivít týkajúcich sa Etherea (ETH) upútal pozornosť trhových analytikov aj investorov, keďže na jednu z hlavných búrz bolo prevedené značné množstvo ETH, čo vyvolalo diskusie […]
Menej ako 1 min. min.

Trh s kryptomenami je dynamickým a často nepredvídateľným prostredím, kde rozsiahle transakcie veľkých hráčov, bežne označované ako „veľryby“, môžu mať významný vplyv na trhové trendy a pohyby cien. Nedávny nával aktivít týkajúcich sa Etherea (ETH) upútal pozornosť trhových analytikov aj investorov, keďže na jednu z hlavných búrz bolo prevedené značné množstvo ETH, čo vyvolalo diskusie a špekulácie o možných zmenách na trhu.

Dňa 9. júla 2024 bola zaznamenaná pozoruhodná transakcia, pri ktorej bolo z neznámej peňaženky na burzu Coinbase presunutých 11 215 ETH v hodnote približne 34,35 milióna USD. Táto udalosť je obzvlášť pozoruhodná vzhľadom na načasovanie uprostred pretrvávajúcej neistoty na trhu a nedávneho poklesu, ktorý ovplyvnil širší trh s kryptomenami vrátane hlavných mincí, ako sú Ethereum a Bitcoin.

Za posledných 30 dní zaznamenalo Ethereum výrazný pokles, pričom jeho cena klesla o 16,68 %. Tento pokles odráža intenzitu výpredaja na trhu, ktorý ovplyvnil popredné kryptomeny. Hoci mnohí investori naďalej dúfajú v zotavenie ceny ETH, kroky niektorých obchodníkov naznačujú stratégiu odpredaja. Presun takého veľkého množstva ETH veľrybou by mohol ďalej ovplyvniť trh a potenciálne znížiť cenu.

Veľryby zohrávajú na trhu s digitálnymi aktívami kľúčovú úlohu, keďže ich nákupné a predajné aktivity môžu zanechať krátkodobé stopy na pohybe cien konkrétnych mincí. V tomto prípade môže byť potrebné, aby cena Etherea absorbovala vplyv tohto výpredaja, čo by mohlo brániť potenciálnemu zotaveniu mince po jej nedávnom poklese.

Napriek medvedej nálade a neistote na trhu je dôležité poznamenať, že výpredaj veľryby nemal v deň transakcie výrazný vplyv na cenu ETH. Ethereum si navyše dokázalo udržať pozíciu nad cenovou úrovňou 3 000 USD, ktorá funguje ako kľúčový support. Táto odolnosť poskytuje býkom iskierku nádeje, keďže v najbližších dňoch očakávajú potenciálne oživenie cien.

V čase písania tohto článku sa Ethereum obchoduje na úrovni okolo 3 054 USD s miernym 24-hodinovým nárastom o 0,52 %. Hoci tento nárast nestačil na vyrovnanie predchádzajúcich strát, skutočnosť, že ETH zostáva nad hranicou 3 000 USD, naznačuje, že trh sa v najbližšom období môže stále prikláňať k býčiemu výhľadu.

Trh s kryptomenami je vždy v pohybe a akcie veľrýb sú len jedným z mnohých faktorov, ktoré môžu ovplyvniť smerovanie cien. Investori a obchodníci musia zostať ostražití a sledovať trhové ukazovatele a pohyby veľrýb, aby sa mohli orientovať v neustále sa meniacom prostredí digitálnych aktív.

Zdroj : X

Príspevok Analýza trhu s Ethereom: Pohľad na pohyby veľrýb je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK