Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Atentát na Fica má na svedomí nenávisť psychopatov ako Pročka, Matoviča a niektorých novinárov, myslí si Danko

„To musí skončiť," zdôraznil Danko s tým, že Fico je človek, ktorého má ľudsky rád, je jeho priateľ, a to aj napriek politickým bojom.
Menej ako 1 min. min.

15.5.2024 (SITA.sk) – Atentát na predsedu vlády Roberta Fica (Smer-SD) je podľa predsedu Slovenskej národnej strany Andreja Danka výsledkom spoločenského konfliktu.

„To musí skončiť,” zdôraznil Danko s tým, že Fico je človek, ktorého má ľudsky rád, je jeho priateľ, a to aj napriek politickým bojom.

„Nenávisť psychopatov ako Pročka, Matoviča a niektorých novinárov spôsobila v spoločnosti toto napätie. Boli sme v očakávaní, kedy sa niečo takéto stane. Ani v najhoršom sne sme si nemysleli, že také niečo môže byť pravda. Stále verím, že sa to nejako vysvetlí, ale verejne odsudzujem toto grobianstvo v spoločnosti, ktoré muselo vyeskalovať do takejto situácie,” uviedol Danko s tým, že urobí všetko pre to, aby vyjadril podporu Smeru a Ficovi.

Viac k témam: Ficova vláda 2023 – 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), Predseda SNS, Predseda vlády, Premiér Slovenskej republiky, Streľba na premiéra Roberta Fica v Handlovej
Zdroj: SITA.sk – Atentát na Fica má na svedomí nenávisť psychopatov ako Pročka, Matoviča a niektorých novinárov, myslí si Danko © SITA Všetky práva vyhradené.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie