Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bill Gates predstavil „červie mlieko“, ktoré má nahradiť kravské mlieko

www.slovanskenoviny.sk/rss Teraz, po rozbehnutí množstva iniciatív na zlikvidovanie a nahradenie všetkých mäsových výrobkov pre triedu otrokov (bežných ľudí), miliardársky eugenik Bill Gates ide najnovšie po mlieku a mliečnych výrobkoch. Gates oznámil nový tekutý produkt podobný jedlu s názvom „EntoMilk“, ktorý podľa neho môže nahradiť mlieko zo zvierat (kráv, oviec či kôz). EntoMilk sa mimochodom vyrába […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Teraz, po rozbehnutí množstva iniciatív na zlikvidovanie a nahradenie všetkých mäsových výrobkov pre triedu otrokov (bežných ľudí), miliardársky eugenik Bill Gates ide najnovšie po mlieku a mliečnych výrobkoch.

Gates oznámil nový tekutý produkt podobný jedlu s názvom „EntoMilk“, ktorý podľa neho môže nahradiť mlieko zo zvierat (kráv, oviec či kôz). EntoMilk sa mimochodom vyrába z rozdrvených červov.

Táto „mliečna alternatíva“ sa vyrába buď z červov, alebo z lariev mušiek červa s názvom „čierny vojak“. Po rozmixovaní a spracovaní je výsledkom „bohatá krémová tekutina, ktorá vyzerá a pôsobí rovnako ako mliečne výrobky.“

„Vytvára to silný krémový pocit v ústach,“ hovorí niekto v propagačnom videu pre EntoMilk nižšie.

Podľa Gatesa je EntoMilk nevyhnutný, pretože tradičné mlieko pochádza z fariem, o ktorých tvrdí, že ničia planétu.

„Svet potrebuje alternatívy, aby prežil,“ tvrdí ďalej uvedené propagačné video.

„Hmyz je životne dôležitý pre budúcnosť potravín, pretože vyžaduje veľmi málo pôdy a nepoškodzuje životné prostredie ako dobytok. Neprodukuje skleníkové plyny.“

Očividne zabudli na biblické hmyzie pohromy, ktoré v minulosti spôsobovali ľudstvu nemalé problémy.

Pokračovať v rodení detí je kruté

Toto je „elitami“ plánovaná budúcnosť ľudstva, teda aspoň jeho najchudobnejších segmentov. Keď Bill Gates dokončí transformáciu celej produkcie potravín na svoj obraz a v prospech vlastnej peňaženky, svetová trieda otrokov, ktorá zahŕňa všetkých mimo horného 0,1 percenta, bude celý deň jesť a piť chrobáky.

Napriek tvrdeniam EntoMilk, červy a červie mlieko sa „nesprávajú“ rovnako ako skutočné mliečne výrobky, pretože na rozdiel od skutočných mliečnych výrobkov im chýbajú nutričné ​​zložky, ktoré sa nachádzajú v pravom mlieku.

„Toto bude veľmi ťažké predať väčšine ľudskej populácie, ale mnohým úspešne vymyli mozgy, aby uverili, že je to jediný spôsob, ako zachrániť planétu,“ uvádza portál SHTFplan.com o ľuďoch, ktorí veria rozprávkam globalistov o zmene klímy a varení oceánov.

„Plánuje Bill Gates piť tento chrobákový džús? To je nepravdepodobné. Iba trieda otrokov bude nútená vzdať sa mäsa a mliečnych výrobkov, zatiaľ čo vládcovia nad potravinami budú jesť to, čo chcú.“

Oznámenie o EntoMilk prichádza práve v čase, keď sa Svetové ekonomické fórum (WEF) vrhá na všetko, čo má niečo spoločné chrobákmi, vrátane „potravín na báze hmyzu“, ktoré sa jeho globalistickí lídri snažia dostať do regálov s potravinami.

Mať deti v takomto svete s vedomím, že budúce generácie budú musieť žiť v takom pekle, je jednoducho kruté. Čo je mimochodom myšlienka, ktorú tiež podporuje globalistická elita a ich agenda.

Reakcie ľudí na najnovšie aktivity Billa Gatesa

„Len vtedy, ak to budú piť kráľovské rodiny, možno očakávať, že to budú piť aj masy,“ napísal jeden komentátor na YouTube o vyššie uvedenom propagačnom videu pre EntoMilk.

„Anglická kráľovná pila čerstvé, surové mlieko od najlepších kráv kŕmených tou najkvalitnejšou trávou, hoci surové mlieko zostáva pre väčšinu z nás zakázané.“

„Toto je absolútne odporné,“ napísal ďalší. „Nikdy nebudem jesť chrobáky.“

Keďže žaby a plazy sa pri obžive spoliehajú na larvy „čiernych vojakov“, čo sa s nimi stane, keď Gates presmeruje všetok hmyz do svojich obrovských mixérov, aby ho premenil na „červie mlieko?“

„Najprv sme mali Soylent Green (odkaz na dystopický film, kde ľudia museli povinne užívať túto drogu), teraz máme Soylent Bug Milk (Soylentové chrobačie mlieko),“ napísal ďalší.

„Zahŕňa tento nový trendový jed aj neuveriteľné množstvo fytoestrogénov, ktorých sa vôbec nemusíme obávať?“ žartoval ďalší o veľmi nezábavnej realite – o realite, kde väčšina moderných potravín je otrávená estrogénovými látkami, ktoré ničia ľudstvo.

„Prestaňte s touto absurditou,“ napísal ďalší. „Dobytok nepoškodzuje životné prostredie.“

Záver

Svet by bol oveľa lepším miestom bez Billa Gatesa a jemu podobných.

Badatel.net

Príspevok Bill Gates predstavil „červie mlieko“, ktoré má nahradiť kravské mlieko je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie