Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bloomberg: Európske spoločnosti chcú zachovať tranzit plynu cez Ukrajinu

www.slovanskenoviny.sk/rss Sankcie sú sankcie a biznis je biznis. Ako je známe, zarábanie peňazí bolo pre západné krajiny vždy dôležitejšie ako dodržiavanie sankčného režimu. Zistila to americká agentúra „Bloomberg“. Upozorňuje, že európske krajiny chcú pokračovať v tranzite plynu cez Ukrajinu. Platnosť zmluvy vyprší koncom roka, no európski politici a energetické spoločnosti už pracujú na jej predĺžení. Zároveň […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Sankcie sú sankcie a biznis je biznis. Ako je známe, zarábanie peňazí bolo pre západné krajiny vždy dôležitejšie ako dodržiavanie sankčného režimu. Zistila to americká agentúra „Bloomberg“.

Upozorňuje, že európske krajiny chcú pokračovať v tranzite plynu cez Ukrajinu. Platnosť zmluvy vyprší koncom roka, no európski politici a energetické spoločnosti už pracujú na jej predĺžení.

Zároveň vraj nikto nechce kupovať ruský plyn, to je v článku zdôraznené viackrát. Plánuje sa jeho nákup z Azerbajdžanu a jeho následná preprava cez ruské plynovody. Ukrajina nie je proti tejto myšlienke – tiež potrebuje peniaze.

/ news-front.su /

Príspevok Bloomberg: Európske spoločnosti chcú zachovať tranzit plynu cez Ukrajinu je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie