Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bobkový list vložte pod rohožku a počkajte niekoľko dní. Hneď pochopíte, prečo to robím už roky

24.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Michele Caldarisi). Každý má v kuchyni bobkový list, ktorý používa pri varení polievok a omáčok. Ukázalo sa však, že to nie je ich jediné použitie. V našej rodine sa už roky odkladajú pod rohožku. Má to vraj úžasné výsledky. Prináša bobkový list šťastie?Foto: shutterstock/Michele Caldarisi Bobkový list je sušený […]
Menej ako 1 min. min.

24.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Michele Caldarisi).

Každý má v kuchyni bobkový list, ktorý používa pri varení polievok a omáčok. Ukázalo sa však, že to nie je ich jediné použitie. V našej rodine sa už roky odkladajú pod rohožku. Má to vraj úžasné výsledky.

Prináša bobkový list šťastie?
Foto: shutterstock/Michele Caldarisi

Bobkový list je sušený list vavrínu. Má svetlozelenú farbu a intenzívnu aromatickú vôňu. V kuchyni sa používa ako korenie. Pridáva sa do polievok, omáčok a pečeného mäsa. Málokto vie, že táto rastlina bola už v staroveku považovaná za magickú. Podľa Grékov a Rimanov chránila dom pred zlou mágiou. Nezabudnite brať nasledujúci opis s rezervou.

Prináša bobkový list šťastie? Dajte si ich niekoľko pod rohožku

Gréci a Rimania si pred svoje domy sadili bobkový list, pretože verili, že ich ochráni pred nešťastím, napríklad pred búrkou. V priebehu rokov ľudia na výnimočné vlastnosti listov zabudli a začali sa používať výlučne v kuchyni. Niektorí ľudia však stále veria v ich výnimočnú silu. Príkladom je moja babička, ktorá si už roky dáva štyri bobkové listy pod rohožku.

Gréci a Rimania si pred svoje domy sadili bobkový list, pretože verili, že ich ochráni pred nešťastím.
Foto: shutterstock/Subbotina Anna

Verí sa, že prináša šťastie, zdravie a bohatstvo a chráni pred negatívnou energiou. Najlepšie je usporiadať listy tak, aby vznikol kríž. To udrží zlú energiu ďaleko od vášho domova. Pre lepší účinok môžete listy potrieť mandarínkovým olejom. Tým sa uvoľní ich sila.

Na čo pomáha bobkový list? Budete okamžite lepšie spať

Trik s vložením bobkového listu pod rohožku nie je jediným spôsobom, ako využiť jeho výnimočné vlastnosti. Môžete si ho dať aj pod vankúš. Podľa povery bude pôsobiť ako ochranný amulet. Poskytne vám pokojný, zdravý spánok a odstráni nespavosť. Ak máte nejaký problém a neviete, ako ho vyriešiť, bobkový list vložený pod vankúš vám prinesie odpoveď počas spánku. Niektorí ľudia nosia list aj v kabelke alebo peňaženke, pretože vám má pomôcť splniť si sny a zlepšiť finančnú situáciu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Do prania vhoďte bobkový list. Tento trik sa oplatí poznať

Nad vaňu zaveste bobkový list. Po niekoľkých minútach sami nebudete môcť uveriť tomu, čo sa stalo

The post Bobkový list vložte pod rohožku a počkajte niekoľko dní. Hneď pochopíte, prečo to robím už roky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie