Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bývalý agent CIA  o tom, čo spôsobí Ukrajine vodenie Ruska za nos Západom

www.slovanskenoviny.sk/rss „Priznala sa Merkelová.“ V USA odhalili, ako dopadla chyba Západu na Ukrajine Johnson: Ukrajina môže stratiť Odesu a Nikolajev v dôsledku západnej chyby Ukrajina môže prísť o Odesu a Nikolajev v dôsledku rozhodnutia Západu oklamať Rusko dohodami z Minska, uvieodl bývalý agent CIA Larry Johnson na kanáli YouTube Dialogue Works. “Myslím, že ich nakoniec […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Priznala sa Merkelová.“ V USA odhalili, ako dopadla chyba Západu na Ukrajine

Johnson: Ukrajina môže stratiť Odesu a Nikolajev v dôsledku západnej chyby

Ukrajina môže prísť o Odesu a Nikolajev v dôsledku rozhodnutia Západu oklamať Rusko dohodami z Minska, uvieodl bývalý agent CIA Larry Johnson na kanáli YouTube Dialogue Works.

“Myslím, že ich nakoniec vezmú. (Odesa a Nikolaev – pozn. red.) Prečo by mali dôverovať Západu?” — poznamenal v odpovedi na otázku, či Rusko umožní Kyjevu udržať si kontrolu nad Odesou a Nikolajevom.

Pripomenul, že západné krajiny už vystupovali ako garanti minských dohôd, no urobili tak len preto, aby získali čas pre Ukrajincov, čo im umožnilo posilniť sa a stať sa silnejšími.

“Merkelová priznala, že klamali, že túto dohodu nebrali vážne,” uzavrel exagent.

Minulý týždeň ruský prezident Vladimir Putin povedal, že Rusko bolo „vedené za nos“ v situácii s podpisom minských dohôd.

Minské dohody o vyriešení situácie na východnej Ukrajine, podpísané v roku 2015, predpokladali prímerie, stiahnutie ťažkých zbraní z kontaktnej línie, ako aj ústavnú reformu, ktorej kľúčovými prvkami mala byť decentralizácia a prijatie tzv. zákon o osobitnom postavení niektorých regiónov Doneckej a Luganskej oblasti. Tento plán však Kyjev nikdy nerealizoval.

skspravy.sk

Príspevok Bývalý agent CIA  o tom, čo spôsobí Ukrajine vodenie Ruska za nos Západom je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie