Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Celestia (TIA): Modulárna blockchainová sieť s potenciálom rastu

Rast ceny Celestia (TIA) o 20% a jej pozícia ako najlepšieho ziskového aktíva na trhu s kryptomenami je významným javom, ktorý si zaslúži pozornosť. Tento nárast predstavuje dôležitý moment pre Celestia, modulárnu blockchainovú sieť, ktorá sa od svojho debutu 31. októbra 2023 odlišuje od tradičných monolitických blockchainov využívaním vzorkovania dostupnosti údajov (DAS) namiesto vykonávania prostredníctvom […]
Menej ako 1 min. min.

Rast ceny Celestia (TIA) o 20% a jej pozícia ako najlepšieho ziskového aktíva na trhu s kryptomenami je významným javom, ktorý si zaslúži pozornosť. Tento nárast predstavuje dôležitý moment pre Celestia, modulárnu blockchainovú sieť, ktorá sa od svojho debutu 31. októbra 2023 odlišuje od tradičných monolitických blockchainov využívaním vzorkovania dostupnosti údajov (DAS) namiesto vykonávania prostredníctvom konsenzu. Tento prístup umožňuje Celestii nielen škálovať sieť, ale aj zmierňovať obmedzenia týkajúce sa vyrovnania.

Napriek nedávnemu nárastu ceny je TIA stále o 65% nižšia ako jej historické maximum 20,91 USD, dosiahnuté 10. februára. Tento pokles môže byť príležitosťou pre investorov, ktorí veria v dlhodobý potenciál Celestie a jej inovatívne riešenia v oblasti blockchainovej infraštruktúry. Významným faktorom, ktorý prispieva k nárastu ceny TIA, je jej úloha v podpore „skutočnej a užitočnej činnosti“ na stagnujúcom kryptotrhu, ako to uviedol trhový a technický analytik DeFiSquared.

Celestia sa tiež vyznačuje tým, že poskytuje likviditu bez povolenia pre trvalé trhy v reťazci, sektor so silným a rastúcim dopytom. Siete, ktoré spracovávajú značný objem obchodov, často presahujúci pol miliardy denných obchodov, sú dôkazom silného záujmu a dopytu po službách Celestie. Tento faktor, spolu s potrebou vrstvy dostupnosti údajov, ktorú Celestia poskytuje, naznačuje pevný trhový základ pre tento blockchain.

Vzhľadom na tieto pozitívne signály a nedávny nárast ceny môže byť Celestia atraktívnou investičnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú inovatívne riešenia v rámci kryptomenového priestoru. Je dôležité, aby si potenciálni investori uvedomili riziká spojené s investovaním do kryptomien a vykonali dôkladný výskum pred akýmikoľvek investičnými rozhodnutiami.

Zdroj: MSN Money

Príspevok Celestia (TIA): Modulárna blockchainová sieť s potenciálom rastu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK