Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Chudnutie zaručené. Stačí zahrnúť tento produkt do vašej stravy

09.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/staras). Chudnutie je výsledkom spálenia viac kalórií, ako skonzumujete. V praxi to znamená obmedzenie jedla alebo zvýšenie fyzickej aktivity. A najlepšie je kombinovať oboje, aby ste dosiahli čo najlepší, najrýchlejší a najzdravší efekt. Nezabúdajte však, že pri chudnutí je potrebné dbať najmä na dodanie všetkých potrebných živín. Chudnutie zaručené. […]
Menej ako 1 min. min.

09.07.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/staras).

Chudnutie je výsledkom spálenia viac kalórií, ako skonzumujete. V praxi to znamená obmedzenie jedla alebo zvýšenie fyzickej aktivity. A najlepšie je kombinovať oboje, aby ste dosiahli čo najlepší, najrýchlejší a najzdravší efekt. Nezabúdajte však, že pri chudnutí je potrebné dbať najmä na dodanie všetkých potrebných živín.

Chudnutie zaručené. Stačí zahrnúť tento produkt do vašej stravy.
Foto: shutterstock/staras

Leto je najlepší čas na zmenu stravovacích návykov a chudnutie je jednoduchšie, keď máme okolo seba dostatok čerstvého ovocia a zeleniny. Dlhé teplé dni tiež prospievajú tráveniu času vonku a tréningu. Oplatí sa využiť tieto okolnosti.

Chudnutie nemusí byť drina, aj keď samozrejme musíte dodržiavať isté pravidlá. V prvom rade zaraďme do jedálnička produkty, ktoré uľahčujú chudnutie. Našťastie aj vynikajúco chutia.

Chudnutie zaručené. Stačí zahrnúť tento produkt do vašej stravy

Mango obsahuje enzýmy nazývané amylázy, ktoré štiepia sacharidy na jednoduché cukry, čím napomáhajú tráveniu. Navyše vďaka vysokému obsahu vody a vlákniny dodáva mango pocit sýtosti, čo podporuje chudnutie. Africká odroda tohto ovocia bola dôkladne preskúmaná skupinou vedcov. Výsledky ich výskumu, publikované v Journal of Nutritional Therapeutics, ukázali, že konzumácia tohto ovocia vedie k výraznému úbytku hmotnosti a zmenšeniu obvodu pása.

Zelené fazuľky sú tajomstvom efektívneho chudnutia. 100 gramov zelenej fazuľky obsahuje len asi 37 kcal a má nízky glykemický index, čo z nej robí ideálnu zeleninu pre ľudí na chudnúcej diéte alebo diabetikov. Zasýti, nie však zatuční a obsahuje vitamíny A, C a K, vlákninu, vápnik, železo, betakarotén, kyselinu listovú (ako aj ďalšie vitamíny skupiny B), sodík, draslík, horčík, mangán, fosfor a zinok. .

Čučoriedky môžu byť kľúčom k chudnutiu. Vedci z University of Humboldt v Kalifornii zistili, že tieto malé plody fungujú ako turbo pre váš metabolizmus. V experimente, ktorý trval dva týždne, 11 dobre zdatných mužov skonzumovalo 25 gramov bobuľového ovocia denne – čo je ekvivalent pohára čerstvého ovocia. Výsledky prekonali očakávania! Počas štyridsaťminútových tréningov na stacionárnych bicykloch ich telá spaľovali tuk expresným tempom.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Z oblohy sa valí teplo a pot sa z vás leje? Máme pre vás až 7 trikov. Zabudnite na škvrny v podpazuší

Málokto vie, že šťava z tohto ovocia pomáha poraziť horúčku. Mám dobrý recept a robím si veľké zásoby na zimu

The post Chudnutie zaručené. Stačí zahrnúť tento produkt do vašej stravy appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie