Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ďalší smart prsteň dostupný na slovenskom trhu. Týmto dokáže zaujať

Po smart hodinkách zažíva svoju slávu aj segment smart prsteňov. Na Slovensku je tak dostupný ďalší populárny model, ktorý môže jednoducho presvedčiť ľudí ku kúpe. Informoval o tom portál MôjAndroid. Konkrétne ide o RingConn Smart Ring, ktorý na slovenský trh prináša Elevano. Povrch prsteňa je z titánu. Z vnútornej strany je všetka elektronika, senzory a batéria. […]
Menej ako 1 min. min.

Po smart hodinkách zažíva svoju slávu aj segment smart prsteňov. Na Slovensku je tak dostupný ďalší populárny model, ktorý môže jednoducho presvedčiť ľudí ku kúpe. Informoval o tom portál MôjAndroid.

Konkrétne ide o RingConn Smart Ring, ktorý na slovenský trh prináša Elevano. Povrch prsteňa je z titánu. Z vnútornej strany je všetka elektronika, senzory a batéria. Na výber bude z trojice farieb, a teda z čiernej, zlatej a striebornej.

Prsteň disponuje ochranou proti vode a prachu na úrovni IP68. Jeho hmotnosť sa pohybuje medzi 3 až 5 gramami, závisí to napokon od veľkosti. Dobrou správou je, že na trhu bude dostupných všetkých 9 veľkostí.

Pre niekoho môže byť prekvapením predovšetkým tvar samotného prsteňa, ktorý nie je pri pohľade na pôdorys symetrickým, dokonalým kruhom. Ako vysvetľuje výrobca, takýto tvar je lepší, pretože nedochádza k pretáčaniu prsteňa na prste, a teda ani ku skresleniu nameraných hodnôt.

RingConn dokáže zmerať tep srdca, variabilitu srdcového tepu (HRV), okysličenie krvi, dychovú frekvenciu, pohybovú aktivitu, teplotu pokožky, stres, spánok a aktivitu. Ponuka je tak skutočne bohatá.

Prsteň RingConn spolupracuje pomocou Bluetooth s mobilnou aplikáciou, ktorá namerané hodnoty vyhodnocuje a používateľovi dáva kompletný prehľad. Príjemným bonusom je, že aplikácia je aj v slovenčine.

Zaujme aj nabíjacie puzdro s vlastnou batériou. Zdroj: elevano.sk

Výdrž výrobca udáva na 7 dní. Súčasťou balenia je pritom aj nabíjacia stanica s vlastnou integrovanou batériou. Jej kapacita stačí na 18 plných nabití prsteňa, čo je dokopy 4 a pol mesiaca.

Cena je veľmi podobná ako u konkurencie v podobe Oura Ring či Ultrahuman Ring. Na stránke ho kúpite za 299 eur.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

The post Ďalší smart prsteň dostupný na slovenskom trhu. Týmto dokáže zaujať appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie