Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Daruj deň svojmu mestu v Sliači: Úspešná akcia s veľkým srdcom

Veľké poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa zúčastnili akcie Daruj deň svojmu mestu v Sliači dňa 27. apríla 2024. Aj napriek tomu, že počasie nebolo ideálne, ochota a nadšenie účastníkov prekonali všetky prekážky. Ako informuje mesto Sliač, na akcii sa zúčastnilo približne 150 dobrovoľníkov rôznych vekových kategórií, vrátane malých detí, mladých ľudí a seniorov. Účastníci sa […]
Menej ako 1 min. min.

Veľké poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa zúčastnili akcie Daruj deň svojmu mestu v Sliači dňa 27. apríla 2024.

Aj napriek tomu, že počasie nebolo ideálne, ochota a nadšenie účastníkov prekonali všetky prekážky. Ako informuje mesto Sliač, na akcii sa zúčastnilo približne 150 dobrovoľníkov rôznych vekových kategórií, vrátane malých detí, mladých ľudí a seniorov.

Účastníci sa zišli, aby nezištne pomohli svojmu mestu. Počas dňa sa venovali rôznym činnostiam, ako je zber odpadkov, sadzanie kvetov, úprava terénu a zber skál. Všetci priložili ruku k dielu a prispeli k skrášleniu a zlepšeniu svojho mesta.

Po tvrdej práci nasledoval oddych a relax v kúpeľoch pri guláši, kofole alebo pivku. Deti zabavili maskoti, enviro aktivity organizované ZŠ Sliač a Štátnej ochrany prírody SR.

Táto akcia ukázala, aké dôležité je spojenie komunity a záujem o spoločné dobro. Všetci prispeli k tomu, aby sa Sliač stal krajším a príjemnejším miestom pre všetkých obyvateľov.

Ešte raz ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili a priložili ruku k dielu. Tešíme sa na ďalšie stretnutie a akciu Daruj deň svojmu mestu 2025, kde spoločne opäť prinesieme pozitívne zmeny do nášho milovaného Sliača!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie