Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Aktuálne spravodajstvo

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aktuálne spravodajstvo

Menu

Debut školáka na politickej scéne. Trumpov najmladší syn Barron bude delegátom na júlovom zjazde republikánov

Najmladší syn amerického exprezidenta Donalda Trumpa, 18-ročný Barron Trump, bude jedným z delegátov Republikánskej strany na júlovom zjazde. Pôjde o debut tohto stredoškoláka na politickej scéne, píšeme podľa agentúry AFP. Barron spolu s ďalšími členmi Trumpovej rodiny bude zastupovať americký štát Florida. Republikáni na svojom zjazde 15. – 18. júla v Milwaukee v štáte Wisconsin potvrdia […]
Menej ako 1 min. min.

Najmladší syn amerického exprezidenta Donalda Trumpa, 18-ročný Barron Trump, bude jedným z delegátov Republikánskej strany na júlovom zjazde. Pôjde o debut tohto stredoškoláka na politickej scéne, píšeme podľa agentúry AFP.

Barron spolu s ďalšími členmi Trumpovej rodiny bude zastupovať americký štát Florida. Republikáni na svojom zjazde 15. – 18. júla v Milwaukee v štáte Wisconsin potvrdia svojho prezidentského kandidáta do novembrových volieb. Mal by sa ním oficiálne stať Donald Trump, ktorý bude súperom súčasného prezidenta Joea Bidena z Demokratickej strany.

Delegátmi republikánov sú aj exprezidentovi synovia Donald Trump mladší a Eric Trump, ktorých mal s prvou manželkou Ivanou, aj jeho dcéra Tiffany Trumpová z druhého manželstva s herečkou Marlou Maplesovou.

Barronovou matkou je exprezidentova súčasná manželka Melania Trumpová, ktorá bola v rokoch 2017-2021 prvou dámou USA. Barron v tom čase žil v Bielom dome, pre zrakom verejnosti však bol chránený.

Barron má na budúci piatok 17. mája slávnostne ukončiť stredoškolské štúdium. Jeho otec Donald je v súčasnosti účastníkom súdneho procesu, kde je obžalovaný z podplácania. Súdne úrady mu však na 17. mája umožnia neúčasť na pojednávaní, aby sa mohol  zúčastniť na synovej slávnosti.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie