Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Eurovoľby 2024: Potvrdili sme pozíciu plnoformátovej strany, hodnotí KDH

Kresťanskodemokratické hnutie vo voľbách do Európskeho parlamentu potvrdilo pozíciu plnoformátovej strany, ktorá je prítomná na miestnej, regionálnej, národnej i európskej úrovni. Dosiahlo historicky druhý najlepší výsledok, čo sa týka zisku počtu hlasov v eurovoľbách. Informovala o tom hovorkyňa KDH Lenka Kovár. “Aj touto cestou chcem poďakovať a oceniť všetkých kandidátov KDH za ich odhodlanie a […]
Menej ako 1 min. min.

Kresťanskodemokratické hnutie vo voľbách do Európskeho parlamentu potvrdilo pozíciu plnoformátovej strany, ktorá je prítomná na miestnej, regionálnej, národnej i európskej úrovni.

Dosiahlo historicky druhý najlepší výsledok, čo sa týka zisku počtu hlasov v eurovoľbách. Informovala o tom hovorkyňa KDH Lenka Kovár.

“Aj touto cestou chcem poďakovať a oceniť všetkých kandidátov KDH za ich odhodlanie a prácu počas tejto náročnej kampane,” uviedol líder KDH Milan Majerský. Hnutie podľa neho získalo výsledok, ktorý je pozitívny z hľadiska celkového počtu hlasov, hoci sa to neodzrkadlilo na počte mandátov.

Pre kresťanských demokratov je prejavená dôvera voličov záväzok pokračovať naplno v práci na slovenskej a európskej pôde.

“Výsledok eurovolieb na Slovensku považujem skôr za odzrkadlenie domácich problémov než európskych otázok. KDH je pritom jedinou alternatívou voči Smeru i PS, ktorí na európskej úrovni v mnohých zásadných otázkach hlasujú rovnako,” vyhlásila zvolená europoslankyňa za KDH Miriam Lexmann.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie