Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fanoušci komiksu truchlí: Hvězdný youtuber zemřel při nehodě, bylo mu pouhých 40 let

Youtuber Ben Potter, vystupující na internetu jako Comicstorian, zemřel v sobotu 8. června, uvedla vdova Nathalie na sociální platformě X prostřednictvím příspěvku sdíleného na profilu svého manžela. ČTĚTE TAKÉ: Velká ztráta pro český film. Zemřela autorka námětu slavného snímku Dívka na koštěti „Můj manžel Ben Potter zemřel při nešťastné nehodě,“ napsala Nathalie Potterová. „Pro své blízké byl jedním […]
Menej ako 1 min. min.

Youtuber Ben Potter, vystupující na internetu jako Comicstorian, zemřel v sobotu 8. června, uvedla vdova Nathalie na sociální platformě X prostřednictvím příspěvku sdíleného na profilu svého manžela.

ČTĚTE TAKÉ: Velká ztráta pro český film. Zemřela autorka námětu slavného snímku Dívka na koštěti

„Můj manžel Ben Potter zemřel při nešťastné nehodě,“ napsala Nathalie Potterová. „Pro své blízké byl jedním z nejlepších a nejvíce podporujících lidí. Jako manžel, syn, bratr, přítel nebo i jen cizí člověk byl Ben milující a upřímný. Byl to člověk, který naslouchal a udělal si čas na své blízké. Snažil se všechny rozesmát a ujišťoval se, že jsou v pořádku. Byl naší oporou,“ uvedla v emotivním příspěvku.

Na kanálu YouTube, který je věnovaný komiksům, měl více než tři miliony odběratelů, připomíná web Sky News. Truchlící manželka fanoušky zesnulého manžela ujistila, že kanál manžela bude nadále udržovat. „Jeho kanál byl jedním z jeho největších úspěchů, a i když všichni potřebujeme svůj čas na truchlení, vím, že by nechtěl, aby to skončilo takhle. Navzájem jsme se podporovali ve všem, co jsme chtěli dělat, a já s tím teď nehodlám přestat,“ uvedla.

Potter na YouTube zveřejnil více než 4 000 videí. Poslední přidaný příspěvek sdílel pouhý den před svou smrtí, upozornil magazín People.

Smutná zpráva o úmrtí youtubera zasáhla řadu známých internetových tváří. „Z osobních důvodů si stále dávám pauzu od Twitteru. Ale vzhledem k novinkám, které jsem se právě dozvěděl, jsem se musel přihlásit. Odpočívej v pokoji, Comicstoriane. Tahle zpráva mi zlomila srdce. Jeden z mých nejoblíbenějších tvůrců na YouTube, moc ti děkuji za tvou práci. Byl jsem tvůj velký fanoušek. Doufám, že se brzy uvidíme,“ vzdal hold zesnulému na sociální síti X O’Shea Jackson Jr., syn amerického rappera a herce Ice Cubea.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dojemné loučení s Janem Kačerem. Vzpomínám s poděkováním, řekl Bartoška. Hřebejk neudržel slzy

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie