Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Fico je velký přítel, napsal srbský prezident Vučič. Jsi další na řadě, vyhrožoval mu muž

Vučić ve středu na sociální síti X napsal, že jej atentát na Fica šokoval. Slovenského premiéra označil za „velkého přítele Srbska i svého osobního“. „Drahý příteli, modlím se za tebe a za tvé zdraví,“ vzkázal Vučić Ficovi, který utrpěl mnohočetná poranění po útoku střelnou zbraní. ČTĚTE TAKÉ: Zabijte ho, křičeli lidé na Ficova atentátníka. Komentátoři mluví […]
Menej ako 1 min. min.

Vučić ve středu na sociální síti X napsal, že jej atentát na Fica šokoval. Slovenského premiéra označil za „velkého přítele Srbska i svého osobního“. „Drahý příteli, modlím se za tebe a za tvé zdraví,“ vzkázal Vučić Ficovi, který utrpěl mnohočetná poranění po útoku střelnou zbraní.

ČTĚTE TAKÉ: Zabijte ho, křičeli lidé na Ficova atentátníka. Komentátoři mluví o emočním „papiňáku“

Pod Vučičovým příspěvkem se vzápětí objevily hrozby, že je „další na řadě“ a že „brzy budeme číst podobné zprávy o tobě“.

Podle srbských úřadů je zadrženým muž z města Sombor na severozápadě země.

Polský premiér Donald Tusk ve čtvrtek na sociální síti X sdílel příspěvek, jehož autor napsal: „Slováci nám dali příklad, co udělat s Tuskem, pokud zničí obří chystaný dopravní uzel, který má vzniknout mezi Varšavou a Lodží“. Tusk k tomu dodal, že ve středu takových příspěvků bylo hodně.

Maďarský provládní Magyar Nemzet zase uvedl, že stoupenci opozičního politika Pétera Magyara diskutovali o „možném atentátu na premiéra Viktora Orbána“. Takové debaty prý příznivci Magyarovy strany TISZA uvedli na sociálních sítích a údajně se mezi nimi objevil také komentář, že „by neplakali, kdyby někdo zastřelil Viktora Orbána“. Peter Magyar v minulosti patřil mezi Orbánovy důležité spojence, nyní ale jeho vládu obviňuje z rozsáhlé korupce i toho, že kolem sebe vytvořila centralizovanou propagandistickou mašinérii.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Útok na Fica byl motivován politicky, tvrdí ministři Kaliňák a Eštok

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie