Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Honda oslavuje a darčekom pre fanúšikov je návrat modelu Prelude do Európy!

Japonská automobilka Honda oslavuje 25 rokov výroby svojho hybridného pohonného systému a potvrdzuje, že sa produkčný model Prelude vráti do európskeho regiónu. Po odhalení konceptu na podujatí Japan Mobility Show sa model Prelude vyvíjal do sériovej podoby, aby mohol priniesť žiadanú rovnováhu vzrušujúcej radosti z jazdy a ekonomickej prevádzky.  Radosť z jazdy  Pôvodný model Prelude […]
Menej ako 1 min. min.

Japonská automobilka Honda oslavuje 25 rokov výroby svojho hybridného pohonného systému a potvrdzuje, že sa produkčný model Prelude vráti do európskeho regiónu.

Po odhalení konceptu na podujatí Japan Mobility Show sa model Prelude vyvíjal do sériovej podoby, aby mohol priniesť žiadanú rovnováhu vzrušujúcej radosti z jazdy a ekonomickej prevádzky. 

Radosť z jazdy 

Pôvodný model Prelude v Európe debutoval pred 45 rokmi a obraz ikony špičkových technológií spoločnosti Honda si zachoval po celých päť generácií až do roku 2001. Dodnes je príkladom toho, ako Honda prináša radosť z jazdy zákazníkom po celej Európe.

Po uvedení modelu Insight spoločnosť Honda v roku 2003 priniesla na trh model Civic, ktorý prepojil 1,3-litrový 4-valcový motor i-VTEC s plynule meniteľným prevodom (CVT), s elektromotorom s výkonom 20 koní, aby sa tak zabezpečila úspora paliva.

Plne elektrifikovaný modelový rad 

O sedem rokov neskôr bol predstavený model CR-Z, ktorý bol kombináciou paralelného hybridného systému spoločnosti Honda s 1,5-litrovým benzínovým motorom s manuálnou prevodovkou. Ponúkal rovnováhu medzi jazdnou dynamikou a úsporou paliva.

Neskôr vstúpil do segmentu superšportových automobilov model NSX – toho času vybavený technologicky najpokročilejšou hybridnou pohonnou jednotkou s pohonom všetkých kolies. Dnes je hlavný rad automobilov spoločnosti Honda plne elekrifikovaný a zahŕňa modely ako Jazz, Civic, HR-V, ZR-V a CR-V, ktoré sú všetky štandardne k dispozícii s pohonom e:HEV. 

The post Honda oslavuje a darčekom pre fanúšikov je návrat modelu Prelude do Európy! appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie