Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hrnko na okraj diania: O nebinárnosti, „demokratoch“ a komu vyhovuje destabilizovať spoločnosť

www.slovanskenoviny.sk/rss Podľa posledných vyjadrení Jara Naďa odporúčam strane Demokrati, aby si svoj názov dali do úvodzoviek. Len tak bude výstižne označovať pravú podstatu tejto strany. Na Jarovi je priam fascinujúce, ako sa on sám vydáva za držiteľa pravdy a ostatných, ktorí majú iný názor, označuje pri najlepšom za hlupákov, ktorí naletia na Ficovu lož a […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Podľa posledných vyjadrení Jara Naďa odporúčam strane Demokrati, aby si svoj názov dali do úvodzoviek.

Len tak bude výstižne označovať pravú podstatu tejto strany. Na Jarovi je priam fascinujúce, ako sa on sám vydáva za držiteľa pravdy a ostatných, ktorí majú iný názor, označuje pri najlepšom za hlupákov, ktorí naletia na Ficovu lož a Putinovu propagandu.

Milý Jarko, takto sa uvažovalo v päťdesiatych rokoch. Je len prirodzené, že ľudia to pochopili. Keďže návrat do týchto rokov sa nikomu nepozdáva, tak aj tá tvoja strana dopadla tak, ako dopadla.

Propaganda má totiž rovnakú podstatu, či ide z Washingtonu alebo Moskvy.

V Británii sa aktuálne rozhorel spor o “nebinárnych” ľuďoch. Výsledky lekárskej správy o lekárskom “napomáhaní” tomu, aby sa ľudia s inou identitou, ako je ich prirodzené pohlavie, mohli dostať do „správneho“ tela, ktoré by bolo zhodné s ich “pocitom”, sú otrasné.

Samozrejme, lekári, ktorí si z týchto operácií urobili živnosť, vystupujú neobyčajnou zúrivosťou proti tým, ktorý ich lekársku “pomoc” spochybňujú. Dokonca ich obviňujú z nenávistnej reči. Skrátka galimatiáš, Sodoma aj s Gomorou doplnená o skazenosť v Ure Chaldejskom (príčiny potopy sveta).

Ale dovoľte mi zamyslieť sa nad problematikou čisto ľudsky, eticky, bez hlbokej znalosti biológie človeka.

Podľa mojich vedomostí sa dajú niektoré diagnózy súvisiace s odchýlkami v správaní voči biologickej skutočnosti medikamente liečiť. Spomenúť to však v dnešnej dobe znamená, že sa vystavíte tvrdému útoku a označia váz za šíriteľa nenávisti proti nebinárnym ľuďom. V poriadku.

Ale keď niekto nezvratným spôsobom zasiahne do tela nebinárnej osoby, to je v poriadku?

Ak niekomu odstránia pohlavné orgány, zohavia jeho telo na ďalší celý život, skutočne si títo ľudia myslia, že napravia aj jeho dušu?

Zohavené telo je len zohavené telo, biologická podstata sa nezmení.

Podľa svetonázoru je to buď proti Bohu alebo proti prírode, resp. proti obom. Keď sa rozhodne nejaký človek v tridsiatke, že sa chce nechať zohaviť, je to jeho rozhodnutie. Ale

aby deťom zastavovali pubertu a potom ich ohavili ako na bežiacom páse, je jednoducho zvrátené.

Nech ma obviňujú z hociktorej strany a hoci kto. V biológii sú len muži a ženy, nič navyše. Všetko ostatné je iba spoločenský rozvrat. A je jedno, či sa „procedíruje“ na Eurovízii alebo v latexoch na Pride.

Na záver iba krátku poznámku. Útok na naše školy v minulom týždni nebol výplodom chorého mozgu. Bol to premyslený ťah na destabilizáciu politického systému u nás. Preto ho treba riešiť podľa princípu Cui bono, cui prodest. Teda komu to vyhovuje, komu to prospieva

Anton Hrnko/skspravy.sk

Príspevok Hrnko na okraj diania: O nebinárnosti, „demokratoch“ a komu vyhovuje destabilizovať spoločnosť je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie