Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Jeden vrazil s Jeepom do múrika, druhý bez vodičáka zišiel s vyradeným autom do priekopy. Obaja nafúkali cez dve promile

Vodiči v jazde nepokračovali, ale zamierili do cely policajného zaistenia. Čelia obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.
Menej ako 1 min. min.

10.6.2024 (SITA.sk) – Jeden vodič narazil do múrika rodinného domu, druhý zišiel do priekopy a obaja nafúkali. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, obe nehody sa stali v sobotu 8. júna.

V prvom prípade viedol vodič popoludní automobil značky Jeep cez obec Kazimír (okres Trebišov) v smere od obce Byšta.

Náraz v dôsledku mikrospánku

Pravdepodobne v dôsledku mikrospánku zišiel s autom z cesty do priekopy a vrazil do múrika rodinného domu. „Bezprostredne po dopravnej nehode ho policajti podrobili dychovej skúške, a dôvod mikrospánku bol jasný – 2,25 promile,“ uviedla Ivanová.

V ten istý deň okolo 18:30 šoféroval muž v okrese Rožňava od Kobeliarova na obec Nižná Slaná.

Muž riadiaci automobil značky Subaru však nemal vodičské oprávnenie, navyše predmetné vozidlo bolo v tom čase vyradené z evidencie, čo jeho šofér vyriešil tak, že naň primontoval „ešpézetky“ z iného auta.

Žeby sa len zľakol?

„Nevedno, či sa zľakol, keď pred sebou na ceste zbadal policajtov, s autom zišiel do priekopy. Policajti však zistili, že dôvodom pravdepodobne nebolo preľaknutie, ale skôr množstvo alkoholu v dychu, a to 2,23 promile,“ informovala krajská policajná hovorkyňa.

Vodiči v jazde nepokračovali, ale zamierili do cely policajného zaistenia. Čelia obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac k témam: Alkohol za volantom
Zdroj: SITA.sk – Jeden vrazil s Jeepom do múrika, druhý bez vodičáka zišiel s vyradeným autom do priekopy. Obaja nafúkali cez dve promile © SITA Všetky práva vyhradené.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie