Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Klimatické idioty, kteří se lepí na silnice, v Německu volilo minimum lidí

Jak jsem vás již dříve informovala, tak německá klimatická sekta „Poslední generace,“ která se tak ráda lepí k silnici nebo ničí historické památky, se rozhodla vydat do europarlamentu. Nicméně podle volebních výsledků to vypadá, že klimatických fanatiků tam až tak moc není. Dostali dokonce méně hlasů než strana, kterou založil Erdogan pro tamní budovatele nové […]
Menej ako 1 min. min.

Jak jsem vás již dříve informovala, tak německá klimatická sekta „Poslední generace,“ která se tak ráda lepí k silnici nebo ničí historické památky, se rozhodla vydat do europarlamentu.

Nicméně podle volebních výsledků to vypadá, že klimatických fanatiků tam až tak moc není. Dostali dokonce méně hlasů než strana, kterou založil Erdogan pro tamní budovatele nové Osmanské říše.

Přilepte se a zůstaňte na místě!

I když v rámci svých blokád silnic, poškozování majetku a vandalismu neustále tvrdí opak, tak samozvaná „Poslední generace“ nemá demokratickou legitimitu. A rozhodně ji nepodporuje většina v zemi. Je tomu naopak.

Schvalování ekoradikálů mezi občany se pohybuje v řádu promile. „Poslední generace“ byla na volebním lístku pro evropské volby – a získala 0,3 procenta hlasů. Poslední generaci podle předběžných konečných výsledků volilo pouze 104 340 lidí.

Připomínám, že v Německu pro zisk alespoň jednoho europoslance potřebují minimálně 1% hlasů, což ovšem klimatičtí extremisté nedostali.

V tabulce výše můžete mimo klimaalarmistů z Poslední generace vidět také muslimskou stranu DAVA, která je podporována Erdoganem. DAVA v podstatě znamená konverzi nemuslimů k islámu.

Nicméně ani ta nebyla úspěšná, mohamedáni přece jen dobře ví, že pro ně je zatím výhodnější volit Zelené a socany. Tyto vládní strany, které totálně propadly, by ostatně bez muslimských hlasů dopadly ještě hůř.

Každopádně však islámští radikálové stále získali víc než klimaalarmisté.

Zdá se, že o chalífát je v Německu přece jen větší zájem než o klimatický alarmismus…

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie