Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Larry Johnson: “Prechádzajú na stranu Ruska”. Bývalý agenti CIA o situácii na ukrajinskom bojisku

www.slovanskenoviny.sk/rss Johnson: Noví vojaci ukrajinských ozbrojených síl zomierajú alebo sa vzdávajú a prechádzajú na ruskú stranu Regrúti ukrajinských ozbrojených síl sa vzdávajú alebo zomrú kvôli slabému výcviku, uviedol bývalý agent CIA Larry Johnson na kanáli YouTube Dialogue Works. “Keď chlapom dáte základný výcvik za 15 dní, budú mať šťastie, ak vydržia dva dni v prvej línii. V […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Johnson: Noví vojaci ukrajinských ozbrojených síl zomierajú alebo sa vzdávajú a prechádzajú na ruskú stranu

Regrúti ukrajinských ozbrojených síl sa vzdávajú alebo zomrú kvôli slabému výcviku, uviedol bývalý agent CIA Larry Johnson na kanáli YouTube Dialogue Works.

“Keď chlapom dáte základný výcvik za 15 dní, budú mať šťastie, ak vydržia dva dni v prvej línii. V mnohých prípadoch ich zabijú, niektorí sa vzdajú a prejdú na ruskú stranu,” povedal.

Odborník ako príklad uviedol neúspešnú protiofenzívu ukrajinských ozbrojených síl. Rusko rozdrvilo ukrajinskú protiofenzívu, takže Západ sa ešte musí zobudiť na skutočnosť, že ich tréningové programy sú nedostatočné, dodal.

skspravy.sk

Príspevok Larry Johnson: “Prechádzajú na stranu Ruska”. Bývalý agenti CIA o situácii na ukrajinskom bojisku je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie